Noua poreclă a lui Mihai Stoica la FCSB. ”De atunci, așa i-a rămas numele”

Nicu Stan 06.03.2021, 19:20
Noua poreclă a lui Mihai Stoica la FCSB. ”De atunci, așa i-a rămas numele”

Noua poreclă a lui Mihai Stoica la FCSB. Giovanni Becali a dezvăluit care este porecla lui MM și în ce context s-a ales cu ea. Cum s-a întâmplat totul, citiți în articolul de mai jos.

Mihai Stoica s-a ales cu o nouă poreclă la FCSB. Cum este acesta strigat acum de familia Becali

S-a aflat care este noua poreclă a lui Mihai Stoica la FCSB. Dezvăluirea a fost făcută Giovanni Becali. Acesta a spus că MM s-a ales cu porecla respectivă de curând, respectiv de la transferul lui Denis Man.

Astfel, Giovanni Becali a dezvăluit că finanțatorul clubului Parma, care este americanul Kyle Krause, s-a implicat personal în transferul românului la clubul său. Astfel, americanul a cerut să vorbească direct cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Gigi și Giovanni Becali
Gigi și Giovanni Becali

Patronul Parmei a vrut să vorbească cu Gigi Becali

Întrucât finanțatorul Parmei nu vorbește bine limba italiană, Giovanni Becali l-a prezentat pe Mihai Stoica ca fiind ”Michael”.

De asemenea, impresarul din familia Becali a povestit că negocierile pentru transferul lui Dennis Man la Parma erau în toi, când patronul clubului a cerut să vorbească personal cu Gigi Becali. Vroia să se asigure că toate detaliile afacerii sunt bine puse la punct.

Cum s-a transformat MM Stoica în Michael

Era vreo 12 noaptea când Kyle Krause (n.red. – patronul Parmei), americanul, mă sună. Mi-a spus că vrea să vorbească direct cu Gigi Becali.

Atunci, i-am spus că vărul meu știe puțin engleza, dar nu se pricepe la termeni tehnici, dar că este în compania lui Michael, adică MM Stoica. Da, de acum, el e Michael. Și a rămas și va rămâne Michael”, a povestit Giovanni Becali, potrivit Digi Sport.

Parma l-a contactat pe Giovanni Becali

În plus, vărul lui Gigi Becali a povestit cum a ajuns patronul italienilor, Kyle Krause, să fie implicat personal în transferul românului. Giovanni Becali a explicat și cum au urmat discuțiile.

Cei de la Parma m-au contactat pe mine, mai întâi directorul sportiv, apoi vicepreședintele și când nu s-a ajuns la un acord, privind suma de transfer și bonusurile m-a contactat președintele Krause”, a spus Giovanni Becali.

Cel mai scump transfer din România a dus la un scandal monstru

Prin transferul la Parma, Dennis Man a devenit cel mai scump jucător român transferat vreodată din Liga 1, dar a și creat un mare scandal. Anmaria Prodan s-a supărat tare când a auzit că ea a fost sărită din schemă de verii Becali.

Aceasta nu a ezitat să le arunce celor doi oameni de fotbal cuvinte urâte. La rândul lor verii Becali au făcut afirmații la fel. Într-un final scandalul dintre cele două tabere s-a stins, nu înainte ca Anamaria Prodan să tragă concluzia despre Givanni și Gigi Becali că ”sunt niște oameni mici”.

Urmăriți Impact.ro și pe