Porecla pe care Ionel Ganea i-a dat-o Anamariei Prodan. ”Voi știți cum își face banii?”

Andrei Cezar 06.07.2021, 16:08
Porecla pe care Ionel Ganea i-a dat-o Anamariei Prodan. ”Voi știți cum își face banii?”

Ionel Ganea intră din nou în ”clinciuri” cu Anamaria Prodan. Fostul jucător al naționalei consideră că implicarea impresarei la FC Hermanstadt nu reprezintă altceva decât un paravan care să-i permită soției lui Laurențiu Reghecampf să poată câștiga mai mulți bani.

Porecla pe care a primit-o Anamaria Prodan de la Ionel Ganea

Fostul internațional român a pus tunurile pe sexy-impresara Anamaria Prodan și spune că aceasta nu face nimic altceva decât să își urmărească propriul interes financiar la orice club ar merge. Ionel Ganea o numește pe soția lui Laurențiu Reghecampf ”acidul sulfuric”.

”Acidul sulfuric, nu? Ne-am împăcat, ne-am împăcat… Dacă facem o analiză vedem că sunt foarte multe cluburi, pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie s-o numim investitor. Ea vine, împrumută clubul și ia garanții din drepturile de televizare și își ia jucătorii pe care îi vrea.”, a declarat Ionel Ganea în urmă cu trei săptămâni la GSP Live.

”Ganezul” este de părere că Anamaria Prodan face bani din salariile jucătorilor.

„După cum vedeți, jucătorii pe care îi aduce nu prea fac performanță. Pe ea o interesează doar de ea! Doar partea financiară. Dacă dă un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul. Nu e chiar așa. Și eu pot da 300.000 de euro pentru Hermannstadt și după aceea să scot 500.000 de euro. Toți vor să se îmbogățească peste noapte”, a mai spus Ganea.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan: ”Cine e Ganea?”

Răspunsul agentului nu a întârziat să apară. Soția lui Reghe spune că ar fi trebuit să îi solicite comision de la fiecare contract pe care Ganea le-a avut la echipele la care ea l-a propus.

“Cine e Ionel Ganea?! Aaa, cel care a fost numit de mine antrenor principal la Voluntari și la Tg. Mureș? Aaa, cel care a dezamăgit peste tot pe unde a trecut? Cred că trebuia să-i cer 10% comision de la fiecare contract. Bine că nu i-am cerut, că nu mai avea bani de benzină să meargă la emisiuni.

Păi cum să-i răspundă Anamaria Prodan unui astfel de om? Pe bune! Nu mai știu numele lui și nu am timp să mă uit în spate către oamenii marginalizați de societate sau către oamenii cărora le-am dat șansa să antreneze și s-au făcut de râs. Să auzim numai de bine și să vorbim totuși de oameni care au lăsat ceva în urma lor, nu?”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan și Ionel Ganea s-au certat pentru prima dată în 2017, când fostul jucător al naționalei a acuzat-o că are o relație cu Dan Alexa: „Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează.”, spunea Ganea atunci.

La începutul lui 2016, impresarul l-a propus pe Ganea antrenor la FC Voluntari și a asistat la semnarea contractului. Relația celor doi s-a deteriorat după ce fostul fotbalist a început să creadă că Gigi Becali a pus la cale debarcarea sa de la FC Voluntari, în aprilie 2016.