Politicienii importanți care sunt clienții Adinei Buzatu. „Le mai dau o mână de ajutor”

Badea Violeta 28.03.2023, 11:46

Adina Buzatu este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate stiliste și creatoare de modă de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta s-a ocupat de vestimentația unora dintre cei mai cunoscuți bărbați din lumea mondenă, dar și din cea politică. Află, din rândurile de mai jos, ce oameni politici i-au călcat pragul Adinei Buzatu!

Adina Buzatu a îmbrăcat cei mai cunoscuţi politicieni din România

Adina Buzatu, în vârstă de 46 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai talentate stiliste din România, îmbrăcând, de-a lungul timpului, bărbaţi celebrii din showbizul autohton, dar și nume sonore din lumea politică. Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu sau Mircea Roșca sunt doar câțiva dintre cei care s-au consultat cu Adina Buzatu în privinţa vestimentaţiei.

„Majoritatea politicienilor se îmbracă la mine, din toate zonele politice. Așa că e oarecum incorect să dau anumite exemple. Dar, îmi vine în minte un nume, ca cel al lui Marcel Ciolacu.

E un bărbat elegant și clasic, nu epatează, nu-și dorește să arate nimic în plus, este potrivit îmbrăcat. Îmi mai vin în minte Sorin Grindeanu, Mircea Roșca, de la PNL. Sau Sebastian Burduja, care iarăși e foarte modest, clasic, corect îmbrăcat.

Nu sunt oameni care aruncă bani pe haine, nu știu cât, să spui că mamma mia! Nu fac asta! În schimb, sunt așa cum trebuie la momentul potrivit!”, a declarat faimoasa stilistă pentru Playtech Știri.

Citește și Ce făcea Adina Buzatu pentru bani înainte să devină celebră. Tatăl ei a reacționat urât când a aflat!

Adina Buzatu 4
Adina Buzatu

„Mă sună ambasadori români din lumea întreagă”

Totodată, Adina Buzatu a dezvăluit că are numeroși clienți pe care-i îmbracă pentru târguri internaționale sau pentru momente foarte importante din viața lor. În plus, stilista a precizat că se ocupă și de vestimentația anumitor ambasadori români.

„Mă sună ambasadori români din lumea întreagă. Mă întreabă cum să se îmbrace, îmi cer sfatul. Îmi cer ajutorul, fiindcă au nevoie atunci când e ceva foarte important. Și pentru chestia asta, ei apreciază, că sunt lângă ei tot timpul!”, a spus designerul, conform sursei citate.

Adina Buzatu recunoaște că este foarte dură cu clienții săi

În cadrul aceluiași interviu, stilista a mărturisit că obișnuiește să fie foarte dură cu clienții săi, în special cu cei care nu țin cont de sfaturile sale.

„Ați fi uimiți să vedeți că de multe ori sunt foarte dură cu clienții mei. Când fac anumite greșeli, când le spun anumite lucruri, și ei nu le respectă, pentru ca, mai apoi, din punct de vedere al imaginii să aibă de suferit, mă supăr.

Mă supăr și sufăr și eu. Le scriu mesaje! Câte un politician apare undeva și e ceva în neregulă cu ei, complet. Le scriu, dacă observ asta. ”Cum ai putut să faci chestia asta?”. Și ei se simt prost.

Nu vă mai spun când iau două, trei kilograme în plus și deja se vede pe cămașă, ei se simt prost și-mi scriu. ”Am avut o apariție și s-a văzut foarte prost!”.

Le răspund și le cer să-mi aducă acea cămașă fiindcă am variante speciale, ca să le lărgesc, e un secret al meseriei. E o șmecherie a mea, de care sunt toți foarte încântați.

Le e teamă să nu greșească fiindcă investesc foarte mult în ceea ce fac, îmi doresc să fie impecabili și atunci au grijă să nu mă supere.”, a mai spus Adina Buzatu, conform aceleiași surse.

Citește și Trucul la care apela mereu Meghan Markle pentru a nu da greș în privința vestimentației la evenimentele regale!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...