Plăcerea vinovată a Cosminei Păsărin. Ce face în miezul nopții, fără să îi pese de nimic. „Sunt pofticioasă”

Badea Violeta 30.08.2022, 09:48

La vârsta de 39 de ani, Cosmina Păsărin arată mai bine ca niciodată și se bucură de tot ceea ce viața îi scoate în cale. Ținând cont de silueta de invidiat pe care o are, multă lume ar putea crede că vedeta are un stil de viață strict și extrem de disciplinat. În realitate, însă, lucrurile stau puțin diferit. De curând, frumoasa brunetă a recunoscut care este plăcerea ei vinovată. Nu o să-ți vină să crezi ce face la miezul nopții!

Ce face Cosmina Păsărin atunci când nu o vede nimeni

Deși se apropie de vârsta de 40 de ani, Cosmina Păsărin se poate lăuda cu o talie de viespe, motiv pentru care multe femei o admiră și îi cer sfaturi. De curând, vedeta a vorbit despre stilul său de viață.

Aceasta a dezvăluit că nu face nimic special pentru a-și menține silueta. Mai mult decât atât, bruneta a recunoscut că nu se abține să mănânce tot ce vrea, chiar dacă este miezul nopții.

„Nu am 45 kg, am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă.

Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac.

Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport.”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Viva.

Ce face Cosmina Pasarin la miezul noptii
Ce face Cosmina Pasarin la miezul noptii

„La 40 de ani chiar vezi viața altfel”

Pe data de 2 octombrie, Cosmina Păsărin va împlini vârsta de 40 de ani, dar acest lucru nu o întristează deloc. Superba brunetă spune că se simte extraordinar și preferă să trăiască doar după propriile reguli.

„Vârsta chiar nu are o mare relevanță pentru mine. E frumoasă tare această perioadă. La 40 de ani chiar vezi viața altfel. Devii mai sincer cu tine și, dacă știi deja cine ești, trăiești doar după propriile reguli.

Îți îndrepți atenția mai mult către interiorul tău și îți exprimi cu mai mult curaj dorințele și nevoile. Înveți să te iubești mai mult și, în același timp, oferi și mai multă iubire celor din jurul tău.”, a precizat vedeta pentru aceeași sursă.

Citește și Cosmina Păsărin, detalii picante din viața personală. Ce calități apreciază la un bărbat. „Mă va impresiona întotdeauna”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...