Cosmina Păsărin, detalii picante din viața personală. Ce calități apreciază la un bărbat. „Mă va impresiona întotdeauna”

Badea Violeta 03.08.2022, 09:41

Cosmina Păsărin a revenit, din nou, în atenţia publicului mulţumită emisiunii Vorbește Lumea. Vedeta a lipsit o perioadă îndelungată din lumina reflectoarelor, iar acum o înlocuiește pe Adela Popescu în show-ul de la Pro TV, după ce prezentatoarea a plecat în Republica Dominicană pentru a filma „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Cum arată bărbatul ideal pentru Cosmina Păsărin

În vârstă de 39 de ani, Cosmina Păsărin nu are o relație amoroasă în prezent. De curând, prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit, într-un interviu recent, ce calități ar trebui să aibă un bărbatul ca să reușească să o impresioneze.

Gazda emisiunii Vorbește Lumea consideră că bărbatul ideal trebuie să fie matur, să aibă un suflet bun, mult bun simț și să fie responsabil. Vedeta a mărturisit că un tip cu intenții bune ar face-o să fie deschisă către o relație.

„Un bărbat matur, cu suflet bun, cu mult bun simț și responsabil, care are intenții bune mă va impresiona întotdeauna și mă va face să fiu deschisă către o relație.”, a declarat Cosmina Păsărin pentru unica.ro.

De ce evita Cosmina Pasarin sa participe la show-uri de supravietuire
Cosmina Pasarin

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin

În cadrul aceluiași interviu, Cosmina Păsărin a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat. Deși nu se mai află la prima tinerețe, bruneta arată senzațional, are un trup perfect și se menține într-o formă de zile mari.

Chiar și la aproape 40 de ani, prezentatoarea de la Vorbește Lumea se poate lăuda cu un corp tras prin inel. În ceea ce privește stilul de viață și alimentația, vedeta a dezvăluit că nu face ceva în mod deosebit.

„Nu fac tratamente sofisticate de înfrumusețare. Degeaba le faci, zic eu, dacă nu acorzi atenție somnului și alimentației. Încerc să mă odihnesc cât mai mult și să am o alimentație cât mai corectă.

Aceste două aspecte mă ajută în mod semnificativ să ajung la o stare generală de bine. Corpul meu are nevoie de multă odihnă și nu reușesc tot timpul să îi ofer atât cât are nevoie, însă fac tot posibilul să recuperez orele pierdute.”, a spus Cosmina Păsărin pentru aceeași sursă.

Cosmina Păsărin, despre operațiile estetice

Tototdată, vedeta a vorbit și despre operațiile estetice. Nu e niciun secret că multe celebrități au apelat la medici. În showbiz presiunea să arăţi bine este foarte mare, însă Cosmina Păsărin a spus nu bisturiului.

„Cred că am spus că sunt împotriva exceselor, deși fiecare este liber să facă tot ceea ce dorește cu propriul corp.  Micile ajustări decente nu mă deranjează, dar eu nu mi-am făcut nici măcar atât și nici n-am de gând să iau prea curând astfel de decizii.”, a adăugat prezentatoarea TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...