Plăcerea secretă a lui Ion Țiriac. Unde merge de fiecare dată când ajunge în România

Badea Violeta 24.05.2022, 09:28

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români. Acesta nu s-a îmbogățit de pe urma tenisului, ci din afacerile pe care le-a derulat. Acum, miliardarul îşi poate permite orice lux, dar preferă să frecventeze un singur loc atunci când vine în România. Iată unde merge omul de afaceri. Fosta campioană la gimnastică ritmică, Irina Deleanu, a dezvăluit totul!

Ce loc frecventează Ion Țiriac atunci când vine în România

Ion Țiriac și-a inaugurat, de curând, investiția de 30 de milioane de euro de lângă Guvern. Este vorba despre Țiriac Tower, o clădire de birouri construită pe o suprafață de 31.000 de mp. La eveniment a fost prezentă și fosta campioană la gimnastică ritmică, Irina Deleanu.

Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit că a luat masa împreună cu afaceristul, în oraș. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de o bună prietenă a Irinei. Aceasta deține un restaurant cu specific spaniol, în Piața Washington, pe care afaceristul îl frecventează ori de câte ori vine în țară.

„Am discutat despre restaurant. E cu specific spaniol, în Piața Washington, Pata Negra se cheamă. Acolo îi place domnului Țiriac să meargă.

De data asta nu a avut timp, a stat doar două zile în România. E restaurantul unei prietene de-a mea, care a fost și ea la inaugurare”, a declarat Irina Deleanu pentru Playtech.

Ion Tiriac si Irina Deleanu
Ion Tiriac si Irina Deleanu

Irina Deleanu plănuiește să se mute din România

Irina Deleanu și Ion Țiriac au fost văzuți de nenumărate ori împreună, ba mai mult decât atât afaceristul a răsfățat-o cu numeroase cadouri pe președinta Federației de Gimnastică Ritmică.

De asemenea, fostul tenismen a ajutat-o pe fosta sportivă într-o problemă de sănătate pe care o are fiica sa. Astfel, nu de puţine ori s-a speculat că între cei doi ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie. Acum, Irina Deleanu a primit un sfat de la Ion Țiriac. Miliardarul i-a recomandat acesteia să se mute în Marbella, Spania.

„Ion Țiriac mă încurajează să mă mut în Spania. Mi-a spus că în ciuda faptului că a vândut turneul de la Madrid el vine des la Marbella, unde vreau să mă mut.

Mi-a dat și un specialist pe diabet în caz de urgență pentru cea mică. Mă gândesc serios să mă stabilesc acolo cu ambii copii, băiatului cel mare îi place mult acolo.

Voi face însă pasul ăsta după Olimpiada de la Paris. Voi vinde tot ce am aici, și vom închiria un apartament la Marbella. Domnul Țiriac m-a ajutat tot timpul când am avut nevoie. În plus, am mulți prieteni acolo”, a dezvăluit Irina Deleanu pentru sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...