Plăcerea ascunsă a Andreei Berecleanu. E printre puținele vedete care obișnuiesc să facă asta

Ioana Bucur 26.10.2021, 10:30

Pasionată de călătorii, cu apariții impecabile în fața publicului, puțini ar putea ghici care este plăcerea ascunsă a Andreei Berecleanu. Vedeta a povestit cu emoție despre amintirile prețioase ce o leagă de o lume dominată de bărbați.

Andreea Berecleanu, mărturisiri surprinzătoare

Pe Andreea Berecleanu, publicul din România s-a obișnuit să o vadă la pupitrul știrilor, conducând principalul jurnal al zilei. Probabil că mulți au fost surprinși de apariția pe pagina sa de Facebook a unor fotografii de la Hipodromul Ploiești.

Vedeta a povestit că s-a întors într-un loc drag copilăriei sale. Însoțită de mama și bunica sa, fiecare pas i-a reamintit de una dintre cele mai palpitante perioade ale vieții sale. Săptămână de săptămână, emoțiile erau uriașe, mai ales pentru că bunicul Andreei Berecleanu, Niculae Gheorghe, era unul dintre cei mai iscusiți driveri din perioada 1961-1987.

„Am vizitat după mulţi ani, poate chiar 35, Hipodromul Ploieşti. Am avut o mare bucurie, emoţie, surpriză. Chiar dacă temporar nu se ţin competiţii (din cauza unui litigiu greu de înţeles) spre tristeţea ploieştenilor vitregiţi de o mare bucurie, totuşi se fac vizite.

Exact asta am facut şi eu acum 2 săptămâni, într-o dimineaţă de vineri. Împreună cu mama şi bunica, am retrăit acele momente unice de când eram copil. Mă învârteam în cerc privind pista şi parcă auzeam: „Pregatiţi caii la start! Faceţi jocurile! 1, 2…”. Şi călăreţii porneau în cursă.

Bunicul meu a fost de multe ori unul din premianţi, dintre campioni, iar viata lui s-a confundat cu Hipodromul de la Bucureşti, apoi cel din Ploieşti, atunci când acesta s-a mutat”, a scris Andreea Berecleanu.

Plăcerea ascunsă a Andreei Berecleanu
Andreea Berecleanu

„I-a fost ucenic bunicului meu”

Apogeul carierei bunicului Andreei Berecleanu a fost câștigarea Derby-ului de Trap al României din anul 1982, cu armăsarul Hemeiuş. Niculae Gheorghe a fost mentorul unui driver amator celebru al acelor vremuri, cunoscutul medic Mihai Leontopol, și, împreună cu fratele său, l-a inițiat în tainele sportului și pe un alt reputat driver, Nicolae Nicolae, zis „Palău”.

Andreea Berecleanu și-a încheiat postarea cu o invitație pentru cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, sunt iubitori de animale și dornici de o experiență inedită:

„Dincolo de emoţia personală, am descoperit acolo câţiva oameni cu suflet mare şi super profesionisti. Loredana Avram (pr) şi Cătălin State sunt doar două exemple. Cătălin a fost chiar cel care a salvat toata arhiva vechiului hipodrom, atunci când a fost demolat, din proprie iniţiativă.

E lăudabil şi faptul că ţine legătura cu unul dintre călăreţii de altădată, Nicolae Nicolae, acum în vârstă. Şi care, întâmplător sau nu, i-a fost ucenic bunicului meu, apoi a devenit şi el driver şi campion. Aşadar, dacă vreţi să petreceţi câteva ore în compania cailor, fie că sunteţi adulţi sau copii, Hipodromul Ploieşti vă aşteaptă cu braţele deschise. Vă las mai jos câteva imagini din vremurile de altădată şi de acum. Cu dragoste, Andreea.”

Urmăriți Impact.ro și pe