Andreea Berecleanu, pusă la colţ de internauţi. Fanii au răbufnit: “Dacă aveai salariul minim pe economie”

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 30.09.2021, 19:11

Andreea Berecleanu a devenit cunoscută datorită activității sale din televiziune, pe postul de prezentatoare a știrilor de la Antena 1. Recent, vedeta s-a mutat la Prima TV, acolo unde prezintă, de asemenea, buletinul de știri. Pentru că mediul online a devenit o modalitate simplă și la îndemână de a comunica cu publicul, știrista a început să fie tot mai activă pe rețelele de socializare. Nu toate mesajele sale sunt însă bine primite de către admiratori, o parte dintre internauți reacționând în urma unei postări recente. Andreea Berecleanu a fost pusă la punct de câțiva urmăritori, care au răbufnit după ce prezentatoarea știrilor a reușit să le stârnească reacții critice.

Postarea publicată de Andreea Berecleanu care a stârnit reacții printre internauți

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV este în general o vedetă care apreciază discreția. Deși este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de la pupitrul buletinelor de știri, devenind celebră în urmă cu mai bine de două decenii, Andreea Berecleanu a reușit recent să stârnească reacții printre internauți. Vedeta a postat un mesaj care se dorea a fi unul inspirațional, dar care a creat mai degrabă revoltă în rândul urmăritorilor săi.

În urmă cu câteva zile, știrista le transmitea internauților gândurile sale pozitive și modul în care aceasta se încarcă cu energie bună. Dincolo de probleme și supărări, spune vedeta, este important să privim cu speranță spre viitor, lăsând deoparte stilul răutăcios pe care unii îl preferă. Știrista le-a dorit tuturor să se bucure de o viață frumoasă, indiferent de anotimp.

Nu știu alții cum sunt, dar eu îmi găsesc resurse de bucurie și de energie la fiecare început de zi. Motive de griji și supărări pot fi, la fel și trădări, dezamăgiri, invidie, răutate. Unii aleg așa, ca stil de viață, otrăvindu-și sufletul și așa bolnav. Slavă Domnului că eu pot privi înapoi cu fruntea sus, la fel și în viitor. Să aveți o viață frumoasă, indiferent de anotimp, a scris vedeta pe contul său de Facebook.

Andreea Berecleanu, pusă la colț de internauți
Prezentatoarea știrilor de la Prima TV

Comentariile dure ale internauților. Cum au pus-o la colț pe vedetă

Deși mesajul postat de ea era menit să îi îndemne pe urmăritori să aprecieze partea pozitivă a vieții, Andreea a stârnit revoltă printre internauți. O parte dintre aceștia i-au lăsat mesaje care îi atrag atenția asupra veniturilor sale cu mult peste cele ale oamenilor de rând, motivându-i astfel starea de fericire pe care o poate trăi în fiecare zi datorită absenței lipsurilor din viața vedetei.

Ești o femeie frumoasă și deșteaptă! Și te cred ce ai spus mai sus dar ia gândește-te….dacă aveai salariul minim pe economie ….tot așa veselă și optimistă erai? E normal să te simți fantastic la ce salarii ai avut și ai…..nu sunt invidios…doamne ferește….dar nu toată lumea are norocul tău…

Păi când ai un nivel de trai peste medie ar fi ridicol să nu te bucuri de viață!, au fost două dintre comentariile

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...