Pilotul Titi Aur, internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid. Care este starea lui de sănătate

Cristian Cojocaru 03.04.2021, 15:31
Pilotul Titi Aur, internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid. Care este starea lui de sănătate

Încă o persoană celebră a ajuns în spital din cauza coronavirusului. Astfel, pilotul Titi Aur a fost testat pozitiv cu Covid-19, iar acum este internat la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

Titi Aur a fost testat pozitiv cu Covid-19

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a expertului în conducere defensivă. Titi Aur a afirmat că avea simptomele încă de duminica trecută, lucru care i-a dat de bănuit și s-a testat.

”Duminică 28 martie eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv.  Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc”, a scris Titi Aur pe Facebook.

Titi Aur a povestit despre situația pe care a întâmpinat-o în spitalul în care se află internat. Totodată, pilotul a ținut să îi laude inclusiv pe medicii care au grijă de el.

”Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ți mai dorești milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gandești dacă ai stat suficient cu familia, etc. Dar înainte de a se instala panica, se implică ei, ÎNGERII DE LA BÂRLAD” , a mai menționat pilotul făcând referire la medicii care îl îngrijesc.

Titi Aur ii numeste pe medicii care au grija de el, Ingerii de la Barlad
Titi Aur ii numeste pe medicii care au grija de el, Ingerii de la Barlad

”Sunt de o bunătate extraordinară”

Pilotul a explicat de ce a ales să îi compare pe medici cu niște îngeri, afirmând că în afara faptului că sunt îmbrăcați în alb, aceștia dau dovadă de o ”bunătate extraordinară”.

”De ce le spun asa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc,dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică ficarui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine  aşa sau aşa, pentu aprox 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare.

Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPŢIONAL! (,,,) ”, a mai scris pilotul.

Deși recunoaște că poate exagerează puțin, Titi Aur are doar cuvinte de laudă la adresa spitalului din Bârlad.

”Poate că exagerez puţin, dar aş putea spune că vii cu plăcere la spitalul covid din Bârlad. Dacă cuvântul plăcere este un pic forţat, din motiv covid, cu siguranţă cuvântul ÎNCREDERE este corect. Felicit intraga echipă de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi”,  a mai scris Titi Aur.

Urmăriți Impact.ro și pe