Scandal într-o piață din Bârlad. Ce a făcut un bărbat când i s-a atras atenția că nu poartă masca de protecție

Daniela Alexandru 28.12.2020, 20:38
Scandal într-o piață din Bârlad. Ce a făcut un bărbat când i s-a atras atenția că nu poartă masca de protecție

A fost scandal într-o piață din Bârlad după ce unui cetățean i s-a atras atenția că nu poartă masca de protecție, obligatorie în spațiile publice. Polițiștii locali i-au cerut bărbatului să își acopere nasul și gura și să se legitimeze, moment în care bărbatul a devenit agresiv și l-a lovit pe unul dintre polițiști în zona feței.

Scandal într-o piață din Bârlad

Când și-a dat seama de grozăvia făcută tânărul a fugit, potrivit presei locale (vremeanoua.ro), însă câteva clipe mai târziu a fost reperat de polițiști, în zona Pieței Centrale, care au încercat să-l încătușeze pentru a fi dus la sediu pentru cercetări. Potrivit martorilor bărbatul agresor era sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mulți oameni au sărit în ajutorul agresorului

Scandalul însă a continuat când agenții au încercat să-l încătușeze din nou pe bătăuș. Acesta s-a opus și  mai multe persoane, unele de etnie romă, au sărit să-l ajute, totul degenerând într-o bătaie cruntă, polițiștii fiind din nou agresați. Agenții au mai chemat un echipaj ca să le vină în ajutor, însă agresorul polițiștilor și toți cei care i s-au alăturat au dispărut fără urmă, unii dintre ei fiind identificați ulterior de polițiștii bârlădeni.

Oamenii legii au făcut plângere penală pentru ultraj, iar acum Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad face cercetări pentru a-i identifica pe toți cei care au intervenit în acest caz, agresând oamenii legii.

Este uluitor că oamenii se solidarizează cu cei care încalcă legea și astfel se ajung la agresiuni împotriva celor care aplică legea. Polițiștii locali agresați au depus deja plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru ultraj, fiind deja audiați de procurorul care investighează acest caz. Urmează ca pe baza probelor cei vinovați să fie identificați și să fie audiați, pentru a se lua măsurile legale.”, a precizat Vasile Chelaru, directorul executiv al Politiei Locale Bârlad.

Urmăriți Impact.ro și pe