Cum arată Monica Bârlădeanu la 41 de ani. Actrița este mai frumoasă pe zi ce trece

Iancu Andreea 09.06.2020, 17:17

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase românce, iar vârsta pare să nu fie un impediment. Frumoasa din Iași face furori în continuare, chiar și la 41 de ani. Monica dovedește încă o dată că româncele au acel ceva.

Monica Bârlădeanu, de la model la actriță

Debutul vedetei a fost inițial bazat pe campanii de advertising, ca model. Frumusețea Monică a fost remarcată de la început, ea obținând o serie de contract de imagine importante. Totuși, pasiunea sa era televiziunea. Ieșeanca ajunge să lucreze ca prezentatoare în anul 2002, când devine gazda emisiunii “La Strada”, pe B1TV.

Frumoasa moldoveancă continuă timp de câțiva ani să prezinte emisiuni TV importante precum Viața în direct (2003) sau Extravacanzza (2004), cea mai recentă apariție fiind cea în calitate de prezentator al Fermei vedetelor de la Pro TV.

Totuși, Monica descoperă că își dorește să facă și actorie. Astfel, în 2004, ea pleacă la Los Angeles pentru a studia televiziunea și actoria. Aceasta obține câteva roluri în filme și seriale importante, printre care Moartea domnului Lăzărescu (2005), regizat de Cristi Puiu. Apariția sa duc la cooptarea Monicăi pentru un rol în serialul fenomen, Lost. Astfel, ea apare în episodul The Hunting Party, în 2006, în rolul Gabrielei.

Rolul din serialul Vlad o prezintă drept un personaj negativ Foto - Instagram
Rolul din serialul Vlad o prezintă drept un personaj negativ
Foto – Instagram

Rol important într-un serial românesc

Deși a avut o carieră prin care a trecut de la televiziune la actorie, acum actrița le îmbină, apărând în serialul Vlad, difuzat la Pro TV. Aceasta joacă un rol negativ, care pare să i se potrivească mănușă. Totodată, vedeta de la Pro surprinde prin frumusețea pe care o afișează. Monica Bârlădeanu pare să fie mereu frumoasă și aranjată. Actrița afișează un trup fără cusur și o luminozitate a chipului cum rar observi. Unde mai pui că a trecut deja de 40 de ani. Chiar și așa, Monica este mai înfloritoare pe zi ce trece. Oare care să fie secretul?!

Actrița pare să fie împăcată cu ea, afișând un zâmbet sincer pe chip. Iar imaginile de pe contul său de Instagram sunt dovada perfectă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI