Cum a ajuns, de fapt, Mihai Bendeac actor. Povestea mai puțin știută a juratului iUmor de la Antena 1

Diana Radu 08.05.2020, 13:10
Cum a ajuns, de fapt, Mihai Bendeac actor. Povestea mai puțin știută a juratului iUmor de la Antena 1

iUmor vine cu o nouă ediție plină de concurenți savuroși în această seară pe Antena 1, de la ora 20:00. De asemenea, tot în această seară Mihai Bendeac va avea surpriza de a se întâlni cu unul dintre mentorii săi pe scena iUmor. Cine l-a ajutat pe jurat în cariera sa de actor?

Întâlnirea emoționantă dintre Bendeac și mentorul lui la iUmor: „M-a pregătit pentru teatru”

În această seară iUmor va avea un invitat special care va veni să-i ia la roast pe jurați. Este vorba despre actorul George Ivașcu, un om cu o deosebită însemnătate pentru Mihai Bendeac. De aceea reacția juratului va fi una notabilă atunci când George Ivașcu va fi invitat pe scenă. „Am simţit cum se topeşte!”, a mărturisit Delia.

Emoționat tot, Mihai Bendeaca a savurat momentul de roast după care le-a dezvăluit colegilor din juriu și celor din sală că la începutul carierei sale de actor primul om care i-a ieșit în cale a fost chiar actorul George Ivașcu, iar pentru asta Bendeac spune că îi este recunoscător pe viață.

mihai bendeac, george ivascu, iumor, antena 1, cariera, actor
Mihai Bendeac și George Ivașcu pe scena iUmor

„E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscător pe viaţă, lui şi domnului Gelu Colceag! La un moment dat, i-am zis mamei că o să mă fac actor şi ea, săraca, s-a dus la o casă de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: „Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!”. Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul că prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la două săptămâni distanţă, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stăm amândoi în cabina respectivă, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregătit pentru teatru!”, a spus Mihai Bendeac.

Momentul de roast a lui George Ivașcu va fi difuzat integral sâmbătă seara de la ora 20:00, pe Antena 1. Mai mult, adiția din această seară va fi dedicată roast-urilor și va număra invitați, precum: Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buză, Marcel Pavel, Daniel Lazăr, George Ivaşcu, Şerban Pavlu sau Radu Herjeu (membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului).

Urmăriți Impact.ro și pe