Petrică Mîțu Stoian a scăpat de cancer, dar a murit încercând să se vindece de Covid-19

Alexandrina Toader 09.11.2021, 17:51
Petrică Mîțu Stoian a scăpat de cancer, dar a murit încercând să se vindece de Covid-19

Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a scăpat de cancer, dar a murit încercând să se recupereze după Covid. Dezvăluirea a fost făcută de impresarul artistului, Constantin Gușman, care a povestit cum artistul s-a luptat cu cancerul și învinsese boala, iar rezultatul de la computerul tomograf a confirmat acest aspect.

Petrică Mîțu Stoian a murit încercând să se vindece de Covid-19

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a explicat că artistul a făcut examenul la computer tomograf ca să afle cum a evoluat boala de rinichi de care a suferit. Atunci a aflat că suferise de covid, dar că la rinichi evoluția era foarte bună.

Acel CT l-a făcut ca urmare a problemelor pe care le-a avut la rinichi în anul 2019. I s-a descoperit o tumoră la rinichiul, cred că drept. Deci i-au extirpat rinichiul cu totul, s-a operat la Fundeni, l-a operat doctorul Gluck pe 28 mai 2019. Operația a fost reușită, la un an și-a făcut testul, nu a avut niciun fel de problemă, iar acum era al doilea an și trebuia să ne ducem din nou.

Iar medicii de la Oncologie de aici, au zis: hai să facem un CT ca să nu te iradieze prea mult acolo. La CT, din punct de vedere oncologic, niciun fel de probleme, scrie fără probleme oncologice, fără tumori, fără nimic. Deci nu avea cancer și era al doilea an și spuneau că dacă treci de doi ani nu mai ai probleme. Deci nu avea nicio problemă oncologică, a spus Constantin Gușman, impresarul artistului.

Petrica Miu Stoian a scapat de cancer
Impresar Petrica Miu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul Județean Reșița. El fusese internat, initial, la o clinică privată pentru a se recupera de Covid, după ce în urma rezultatului de la examenul computer tomograf reieșise că avea o pată pe plâmân. În urma unor complicații a fost mutat de urgență la Spitalul Județean. Procurorii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală și vor să afle cu exactitate de ce a murit artistul.

Trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus, marți dimineața, în incinta Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova. Sute de oameni au venit cu flori și lumânări pentru a-și lua rămas bun de la cântărețul de muzică populară. El va fi înmormântat miercuri, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe