Cum arată ultima imagine publicată cu Petrică Mîțu Stoian în viață. Artistul apare zâmbitor și bine-dispus

Stan Filon 09.11.2021, 16:18
Cum arată ultima imagine publicată cu Petrică Mîțu Stoian în viață. Artistul apare zâmbitor și bine-dispus

A apărut ultima fotografie în care apare în viață Petrică Mîțu Stoian! Cunoscutul interpret de muzică folclorică s-a fotografiat probabil alături de un fan, care a postat acum fotografia pe Internet. Artistul apare zâmbitor și bine dispus.

Ultima fotografie în care apare Petrică Mîțu Stoian în viață

A apărut o imagine despre care se spune că ar fi ultima fotografie în care apare Petrică Mîțu Stoian în viață. Artistul pare mai slab decât îl cunoșteam cu toții, semn că tocmai ce se recuperase după coronavirus. Foarte mulți pacienți slăbesc mult în timpul luptei cu temutul virus.

Artistul zâmbește larg și îl ține aproape pe fanul său, așa cum făcea cu toți cei care îi solicitau o fotografie. Nu refuza pe nimeni, indiferent cât de supărat ar fi fost, cel puțin așa și-l amintesc colegii de breaslă. Acum, aceștia se pregătesc pentru funeraliile celebrului artist.

Ultima fotografie in care apare Petrica Mitu Stoian in viata
Ultima fotografie in care apare Petrica Mitu Stoian in viata

Artistul a avut o moarte fulgerătoare

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, lăsând în doliu întreaga suflare a muzicii folclorice din România. Colegii săi de breaslă au rămas șocați atunci când au auzit de moartea fulgerătoare a artistului. A fost cu atât mai șocant, deoarece cântărețul tocmai ce trecuse prin boală și se vindecase. Fotografia cu fanul a fost publicata pentru prima oară de România TV.

Petrică Mîțu Stoian a decis să meargă la o clinică privată unde să se trateze post-covid, deoarece mulți oameni care se vndecă de coronavirus rămân cu sechele puternice la plămâni. Nerăbdător să se recupereze cât mai repede, artistul a mers la clinica respectivă, însă lucrurile nu au mers deloc așa cum și-ar fi dorit.

S-a deschis dosar penal

Chiar de la prima ședință de tratament, artistul s-a simțit foarte rău și a început să tușească cu sânge. Medicii de la clinică s-au văzut depășii de situație, așa că au sunat la 112. Ambulanța l-a transportat pe Petrică Mîțu Stoian la spital, unde s-a decis să fie internat de urgență. Ba chiar a fost intubat! Medicii de la Spitalul de Urgență Reșița au vrut să-l transporte la Spitalul Județean Craiova, însă nu a mai fost posibil. Artistul a decedat la scurt timp.

În urma decesului cântărețului Petrică Mîțu Stoian a izbucnit un adevărat scandal. Sora artistului aduce acuzații grave clinicii respective și susține că știe cel puțin trei alți pacienți internați de urgență, după ce s-au tratat la clinica respectivă. Autoritățile au decis să facă o autopsie în urma căreia să se stabilească cu exactitate cauzele decesului marelui artist. Procurorii au deschis chiar dosar penal pentru ucidere din culpă și audiază mai multe cadre medicale care l-au avut în grijă pe Petrică Mîțu Stoian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...