Peste 600 de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Singurul sector din Capitală neafectat

Elena Avramescu 10.01.2022, 15:54
Peste 600 de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Singurul sector din Capitală neafectat

Mai mult de 600 de blocuri sau imobile din Capitală au rămas fără căldură și apă caldă. În aceste momente, furnizarea agentului termic este oprită sau deficitară, conform informaţiilor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica. Se pare că cele mai afectate zone sunt din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6.

Peste 600 de blocuri din București nu au apă caldă și căldură

În Sectorul 1, 78 de blocuri sau imobile sunt afectate de oprirea apei calde şi a căldurii, datorită unor avarii la circuitul primar sau la furnizorul de gaze. Pe lângă asta, 79 de blocuri sau imobile din Aviaţiei se confruntă cu o furnizare deficitară, din cauza lipsei parametrilor pentru livrarea apei calde sau a încălzirii.

În Sectorul 2, apa caldă a fost oprită la nouă blocuri, localizate între str. Carei şi Bld. Basarabia, din cauza unor lucrări de înlocuire a unei vane în punctul termic. Astfel că există mai multe deficienţe în ce priveşte furnizarea agentului termic la 132 de blocuri sau imobile din cauza lipsei parametrilor pentru livrarea apei calde sau a încălzirii.

Timisoara a ramas fara apa calda si caldura
Apa calda

În Sectorul 3, 109 blocuri în zonele Bld. Octavian Goga, Cal. Călăraşi, Bld. Theodor Pallady, Cal. Vitan, Bld. 1 Decembrie a fost oprită apa caldă sau încălzirea, din cauza unor lucrări de remediere a avariilor în punctele termice sau pe reţele.

În Sectorul 5, mai multe avarii la reţeaua secundară au condus la oprirea apei calde sau a încălzirii pentru 228 de blocuri sau imobile pe str. Mărgeanului, Şos. Alexandria, Şos. Sălaj, Cal. Ferentari, Bld. Naţiunile Unite.

În Sectorul 6, la 26 de blocuri a fost oprită apa caldă, din cauza unor avarii pe str. Romancierilor, Bld. Timişoara, Bld. Iuliu Maniu.

Cine dorește să consulte lista completă furnizată de Termoenergetica, o poate face AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...