Peste 500 de oameni evacuați din aeroporul Otopeni în urma unui incendiu. Ce s-a întâmplat

Redacția IMPACT 23.02.2020, 11:21
Peste 500 de oameni evacuați din aeroporul Otopeni în urma unui incendiu. Ce s-a întâmplat

Incendiu în Terminalul de Plecări a Aeroportului Otopeni. Pasagerii au fost evacuați din zonă pentru a putea interveni echipajele pompierilor.

Incendiu pe Aeroportul din București

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață la Terminalul Plecări de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni).

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti au transmis, potrivit Mediafax, că au fost evacuate peste 500 de persoane, din cele 2.300 care erau prezente în incinta aeroportului. Niciun pasager din cei prezenți nu au fost rănit. Oficialii au precizat că focul ar fi izbucnit de la o hotă de evacuare situată pe o terasă din zona de îmbarcare, mai precis, la un fast-food.

Un pasager care se afla în zonă, în momentele degajării de fum a filmat locul din care a izbucnit incendiul.

Fumul gros a pătruns, ulterior, cu repeziciune. Incendiul a fost stins după aproximativ o jumătate de oră.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti au mai transmis că traficul aerian se desfăşoară normal pe Aeroportul Otopeni, iar zborurile nu au fost afectate de acest incendiu îzbucnit în această dimineață.

Oamenii din aeroport spun reprezentanții aeroportului nu au gestionat cum trebuie întregul incident.

„Organizare d-aia fină de Euro 2020 pe Aeroportul Otopeni (…) Are loc un incendiu ușor, dar toată zona asta de aeroport e plină de fum. Nimeni din administrație nu zice nimic de tipul “bă, duceți-vă în altă zonă a aeroportului”, iar unii oameni stau în fum, cuminți pe scaune. Tradiționalul “WTF, România?!”.

Later Edit: Toată treaba ține de cel puțin 15 minute. Noi acum stăm într-o zonă unde sunt geamuri deschise.

Later Edit 2: Un singur tip urla pe hol sa coboram la parter. Momentan suntem cateva sute de oameni intr-o sala. A anuntat dupa jumatate de ora in boxe sa ne strangem toti la o poarta. Atat. Nicio informatie, nimic.

Later Edit 3: Dupa 50 de minute de liniște și fum, lucrurile au revenit la normal. În continuare oamenii de la butoanele aeroportului nu au comunicat ce s-a întâmplat. Ne îmbarcăm și plecăm spre Praga. Revin cu postări mai pozitive”, este mesajul din postarea celui care a filmat câteva secunde zona de unde a pornit incendiul din Aeroportul Otopeni.

Urmăriți Impact.ro și pe