Pepe, relaţie cu o cântăreaţă celebră din România? Artistul, surprins în ipostaze tandre

Cristian Cojocaru 26.02.2021, 16:07
Pepe, relaţie cu o cântăreaţă celebră din România? Artistul, surprins în ipostaze tandre

După ce la sfârșitul anului trecut, Pepe anunța divorțul său de Raluca Pastramă, se pare că artistul are o nouă relaţie cu o cântăreaţă celebră. Cei doi au fost surprinși în timp ce își petreceau seara împreună, în ipostaze tandre.

Are Pepe o nouă relaţie cu o cântăreaţă celebră?

Mare surpriză în showbiz-ul românesc, după ce anterior, Pepe trecea printr-un scandal în urma divorțului său. Artistul a fost surprins împreună cu Raluka în ipostaze tandre, imaginile devenind virale în mediul online. Joi seara, concurenții emisiunii ”Te cunosc de undeva” s-au hotărât să iasă împreună, lucru care stârnește multe semne de întrebare fanilor.

Cei doi au petrecut în compania mai multor prieteni. Ocazia pentru care s-a făcut această reuniune constă în sărbătorirea zilei de naștere a unui prieten comun celor doi. Asfel, Pepe și Raluka s-au întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală, unde au rămas și au petrecut tot restul nopții.

În imaginile surprinse, cei doi păreau că se simt excelent unul în compania celuilalt. În lipsă de timiditate, Pepe a lăsat la o parte orice temere și a luat-o în brațte pe Raluka. Situația este destul de timpurie pentru a se ști dacă între cei doi va apărea ceva mai mult decât atât însă, acest lucru nu ar mira pe nimeni, având în vedere că nici unul dintre ei nu au obligații față de altă persoană.

Raluka și Pepe au fost surpinși seara trecută în ipostaze tandre
Raluka și Pepe au fost surpinși seara trecută în ipostaze tandre

 Artistul crede în continuare în căsnicie

Raluka este una dintre cele mai frumoase cântărețe ale momentului. Datorită înfățișării sale, artista reușește cu brio să atragă privirile multor bărbați. Ceea ce rămâne de văzut, este dacă privirile celor doi au fost atrase în mod reciproc sau a fost doar pur spirit de colegialitate și nimic mai mult.

În urmă cu doar două săptămâni, Pepe semna actele de divorț. Raluca Pastramă și cântărețul au decis ca drumurile lor să continue într-un mod separat. După divorț, Pepe a declarat că deși nu a avut noroc de data aceasta, nu înseamnă că nu este dispus să încerce din nou o altă relație. Artistul crede în continuare în dragoste și în instituția căsătoriei.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe