Dovada că Raluca Pastramă l-a uitat pe Pepe. Cu cine a fost surprinsă bruneta în oraş

Ana Anitoiu 24.02.2021, 10:22

Raluca Pastramă l-a uitat pe fostul ei soț. Dovada că bruneta își vede fără probleme de viața ei și nu suferă după Pepe constă în faptul că a fost surprinsă cu o altă persoană în oraș, la cină, aranjată, elegantă și pregătită de un răsfăț culinar.

Raluca Pastramă, alături de un bărbat: ”Sufletul meu bun”

În urmă cu o săptămână, Raluca Pastramă și-a pus pe jar o parte din fani. Fosta soție a lui Pepe a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie roșie de seară, cu părul coafat într-un coc lejer, îmbrățișând și sărutând pe obraz un bărbat. ”Sufletul meu bun”, a scris Raluca Pastramă în descrierea fotografiei. Bruneta a primit un răspuns pe măsură. ”Inima mea”, i-a scris el.

Ulterior, fosta soție a cântărețului a fost nevoită să dea explicații, deoarece unul dintre fanii ei puțini confuzi au făcut comentarii precum: ”Mai bine îți stătea cu Pepe”. Bruneta a revenit, astfel, cu o explicație. În fotografie apare fratele ei, Bombo Pastramă, nu un iubit.

Dovada ca Raluca Pastrama l-a uitat pe Pepe. Cu cine a fost surprinsa bruneta in oras
Raluca Pastrama si fratele ei

Cu cine a fost surprinsă Raluca Pastramă în oraş

De asemenea, Raluca Pastramă a fost surprinsă în oraș cu o altă persoană, la cină. Bruneta a ales o ținută neagră, cu un accesoriu și un machiaj discret. Și-a purtat părul lăsat pe spate, lejer, și s-a bucurat de o masă delicioasă într-o companie plăcută.

O imagine dintr-un story publicat pe Instagram o arată pe Raluca Pastramă așezată la o masă bogată, cu un șnițel imens, cartofi și sosuri. Fosta soție a lui Pepe a ales să meargă la cină împreună cu o prietenă și a fost fotografiată în timp ce era atentă la telefonul ei mobil.

Raluca Pastramă a spus adevărul despre despărțirea de Pepe

Recent, Raluca Pastramă a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj din care se poate ghici motivul pentru care s-a despărțit de Pepe, după o căsnicie de opt ani din care au rezultat două fiice. Bruneta s-a referit la diferența dintre ”a plăcea” și ”a iubi”. Mai multe detalii, AICI!

”Diferența dintre a plăcea și a iubi. Buddha a răspuns foarte frumos la întrebarea asta. A spus așa: «Dacă îți place o floare, o rupi! Dacă o iubești, o uzi». Dacă înțelegi aceste lucruri…”, a scris Raluca Pastramă.

Pepe, dezvăluire despre relația cu Raluca Pastramă, după despărțire

La rândul lui, Pepe, care s-a trezit cu un ordin de restricție din partea fostei lui partenere, care l-a acuzat de agresivitate, a vorbit despre cum arată relația lui cu bruneta în urma despărțirii. Cântărețul, care în urmă cu ceva timp a spus că, de fapt, fosta lui soție l-a înșelat, a spus cum se înțelege cu ea acum, în contextul în care au două fetițe împreună. Fiicele lor merg când la el, când la ea, cea mai importantă fiind dorința lor. Mai multe detalii despre custodia celor două copile, AICI!

”Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic”, a spus Pepe. ”Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a precizat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...