Pepe, luat prin surprindere de Yasmine și fiicele sale în toiul nopții. Ce mesaj adorabil au pregătit de ziua artistului

Badea Violeta 20.07.2022, 08:43

Miercuri, 20 iulie, este ziua de naștere a lui Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți cântăreți din România, cu melodii ce s-au transformat în adevărate hituri de succes. Celebrul latino lover își sărbătorește cea de-a 43-a aniversare, iar alături îi sunt frumoasa lui iubită, Yasmine Ody, împreună cu băiețelul lor, dar și cele două fiice pe care artistul le are cu Raluca Pastramă. Iată ce mesaj adorabil i-au pregătit de ziua lui!

Astăzi este ziua de naștere a lui Pepe. Mesajul primit în mediul online de la Yasmine și fiicele sale

Data de 20 iulie este una foarte importantă pentru Ionuț Nicolae Pascu sau Pepe, așa cum este cunoscut de publicul larg. Cunoscutul cântăreț de muzică latino împlinește vârstă de 43 de ani și este mai fericit ca niciodată.

Acesta se poate considera împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră impresionantă, având hit-uri care vor fi fredonate mult timp de acum înainte, dar și o parteneră superbă care îl iubește enorm.

Nu în ultimul rând, artistul are și trei copii minunați. Un băiețel de doar o lună, dar și două fiice din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Maria, în vârstă de 8 ani și pe Rosa, în vârstă de 5 ani.

Prezent la o terasă, Pepe a fost surprins de cele două, dar și de Yasmine, care-l ținea în brațe pe fiul lor. Cele mai importante persoane i-au cântat „La mulți ani” artistului și i-au transmis toate gândurile lor frumoase.

 Pepe, sarbatorit de cele doua fiice ale sale si Yasmine
Pepe, sarbatorit de cele doua fiice ale sale si de catre Yasmine

Cine este Yasmine, partenera de viață a lui Pepe

Frumoasa iubită a artistului este un personaj cunoscut în rândul vedetelor din showbiz, asta pentru că Yasmine Ody este un make-up artist extrem de căutat.

De-a lungul timpului, tânăra de 27 de ani a colaborat cu mai multe nume sonore din țara noastră pentru videoclipuri muzicale. La un moment dat, aceasta a lucrat chiar și cu actualul său partener.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut prin intermediul meseriei, Yasmine a colaborat cu Pepe, în urmă cu ani buni. Cu toate astea, scânteia iubirii s-a aprins între cei doi abia după ce solistul s-a despărțit de Raluca Pastramă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...