Pepe își scoate la vânzare o afacere cu 430.000 de euro. ”Nici nu mai știam ce e acolo”

Elena Avramescu 18.08.2020, 15:55
Pepe își scoate la vânzare o afacere cu 430.000 de euro. ”Nici nu mai știam ce e acolo”

Pepe este în căutarea unui nou proprietar pentru salonul lui, care valorează nu mai puțin de 430.000 de euro. Acesta a luat decizia de a se retrage din afaceri, după ce a renunțat la salonul său de înfrumuseţare, cu sediul pe Calea Victoriei, scos la vânzare la prețul cu 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro.

Pepe își scoate la vânzare o afacere cu 430.000 de eur0

Salonul beneficiază de coafor, cosmetică, make-up, barbershop și manichiură-pedichiură. În plus, este localizat chiar în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei 100, în imediata apropiere a Ateneului Român. Anunțul a fost pus de Pepe pe OLX.

„Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.-soţia lui) are grădiniţa”.

Pepe își scoate la vânzare o afacere cu 430.000 de euro
Pepe s-a hotarât să-și pună la vânzare afacerea

Majda Aboulumosha renunță la bucătăria mobilă

O altă vedetă este nevoită să renunțe la afacerea sa, fiind vorba despre Majda Aboulumosha, fosta actriţă de telenovele care a ajuns prezentatoare tv. Astfel că vedeta Antena Stars vinde cu 17.500 de euro rulota de unde fanii ei cumpărau dulciuri.

„Din păcate, nu am reuşit să mă ocup de ea, pentru că asta înseamnă să mă multiplic, ca să reuşesc să fiu şi la emisiune, şi la laborator, şi la predări, şi cu familia. Aşa că am închiriat-o timp de un an, iar acum am oferit-o spre vânzare, sau de ce nu, spre o altă închiriere în dorinţa de a vedea că cineva se poate ocupa şi bucura de ea. O vând pentru că efectiv nu am timp să mă ocup. Mi-ar părea rău doar dacă aş afla că ajunge într-un loc şi stă degeaba, în rest eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată. Tot ce mi doresc e să ştiu că cineva chiar se poate bucura de ea”, a spus Majda pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...