Cum arată soția lui Pepe în costum de baie. Toți bărbații de pe plajă s-au uitat la Raluca

Elena Avramescu 14.08.2020, 18:29
Cum arată soția lui Pepe în costum de baie. Toți bărbații de pe plajă s-au uitat la Raluca

Raluca Pascu, soția lui Pepe, este o adevărata frumusețe, astfel că la 29 de ani arată ca la 19. Are un trup tonifiat și forme apetisante, iar asta pentru că merge des la sala și are grija să rămână în formă.

Cum arată soția lui Pepe în costum de baie

Recent, Pepe și Raluca au mers pe litoralul românesc împreună cu fetițele lor, Rosa Alexandra (5 ani) și Maria (8 ani), pentru a se bucura de zilele călduroase de august. Și nu au risipit nicio secunda. S-au jucat în apă, pe plaja, și-au turnat găleți cu apă în cap, astfel că cele mici au fost în extaz.

Însă Raluca a reușit să atragă toate privirile în costumul de baie, alb, format din nouă piese, care îi punea în evidentă trupul bine lucrat și formele apetisante. A fost atracția plajei iar Pepe era tare mândru de aceasta. Iar înainte de a ajunge la mare, Pepe și Raluca au petrecut câteva zile relaxante în Delta Dunării, alături de nașii lor, Andra și Cătălin Măruță.

Cum arată soția lui Pepe în costum de baie
Cum arată soția lui Pepe în costum de baie

Fiindcă mulți copii au venit lângă Pepe pentru un autograf și o poză, artistul nu a putut să refuze pe nimeni, așa că a stat minute bune pentru a-i bucura pe toți.

„A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenţie, şi foarte mulţi m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire.

Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Şi ce nu am făcut … De la teme online cu Maria şi până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curăţenie, joacă, filme, live-uri împreună, joacă” a declarat Pepe într-un interviu pentru Click!, în urmă cu ceva timp, cu privire la fetele sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...