Schimbări majore la Antena Stars! Ce va face Andrei Ștefănescu, după ce a plecat de la matinalul postului tv

Schimb[ri majore pentru Majda de la Antena Stars

Schimbări majore la Antena Stars! Ce va face Andrei Ștefănescu, după ce a plecat de la matinalul postului tv.

 

Majda e mamă singură și muncește mult să-și întrețină copilul

Majda e mamă singură și muncește mult să-și întrețină copilul

Schimbări majore la Antena Stars! Ce va face Andrei Ștefănescu, după ce a plecat de la matinalul postului tv

Majda Aboulumosha, schimbări majore în carieră. După ce, timp de doi ani, a prezentat alături de Cristi Brancu emisiunea Agenția VIP, Majda a primit vestea că va fi implicată într-un alt proiect, tot la Antena Stars.

Majda Aboulumosha (32 de ani), a fost distribuită să facă parte dintr-un alt proiect ambițios, alături de Andrei Ștefănescu, solistul trupei Alb Negru. Prin urmare, și Andrei va trece prin schimbări profesionale, pentru că nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri.

“Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate”, a scris Majda pe Facebook.

“Mi-am dorit mult să devin mamă și tu m-ai făcut mamă”

Majda Aboulumosha îi serbează azi ziua de naștere a fiicei sale, Jaqueline, care împlinește 8 ani. Fosta actriță de telenovele de la Acasă TV a postat pe pagina ei de socializare un mesaj emoționant pentru fiica ei, alături de câteva poze.

“La mulți ani, păpușica mea! Ora 10:55 este o oră specială pentru mine! Atunci ai venit tu pe lume, copila mea. Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus <<eu când o sa fiu mare o să mă fac mamă>> și m-ai făcut! De atunci, viața mea s-a schimbat și ii mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine. Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea”, a scris Majda pe Instagram și Facebook.

Majda își crește singură copilul și muncește mult pentru a-i asigura tot ce are nevoie și mai mult decât atât. A avut o relație de șase ani cu cântărețul Yolo, din care trei au fost căsătoriți. În 2016, actrița din “Iubire și Onoare” și “Regina” a divorțat de soțul ei la notrariat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI