Pepe dezvăluie cum trăiesc fiicele sale despărțirea de Raluca Pastramă. Episodul emoționat cu hainele fostei soții

Cristian Cojocaru 27.12.2020, 16:13
Pepe dezvăluie cum trăiesc fiicele sale despărțirea de Raluca Pastramă. Episodul emoționat cu hainele fostei soții

La aproape două luni de la divorț, Pepe dezvăluie felul în care fiicele sale văd despărțirea. Deși aparent trebuia să fie un divoț pașnic și pe cale amiabilă, solistul povestește cum situația separării de fosta soție a devenit din ce în ce mai complicată.

Pepe povestește emoționat cum văd fiicele sale despărțirea

Un divorț aduce o perioadă neagră în viața oricărui cuplu care au ajuns la această decizie. Situația devine cu atât mai complicată cu cât la mijloc există și victime colaterale, copiii. Deși ar fi trebuit să fie niște sărbători liniștite, în sânul familiei, Pepe vine cu dezvăluiri despre cum se desfășoară această perioadă  în viața sa.

Acesta a susținut un interviu emoționant, în care relatează despre copii, familie și copilăria sa, cu atât mai mult cu cât Crăciunul este o sărbătoare în care familia se adună. În cazul său, familia s-a destrămat, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Separarea foștilor soți Pascu, nu a fost una tocmai liniștită, fiind presărata cu acuzații de violență, infidelitate, ordine de protecție dar și scandal la partaj.

Cântărețul a oferit un interviu pentru Antena Star, după ce a hotărât ca el și Raluca Pastramă, să își continue separat drumurile. Acesta a mărturisit că este o lecție de viață, unele dintre lecții primindu-le chiar de la fiicele sale. În momentul în care Raluca a decis să se mute de acasă, a decis de dragul fiicelor lor, că schimbarea atitudinii ar fi un lucru benefic pentru toată lumea.

Pepe vine cu amănunte despre momentul în care Raluca a decis să plece din căminul familiei
Pepe vine cu amănunte despre momentul în care Raluca a decis să plece din căminul familiei

Pepe spune că este iubit de prea multă lume ca să fie singur

În cadrul interviului pentru ”Star matinal” acesta vine cu amănunte despre momentul în care Raluca a decis să plece din căminul familiei, precum și cu ce anume a învățat de la fiicele sale.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a declarat Pepe pentru emisiunea „Star matinal”.

Ionuț Pascu, pe numele său real, s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în data de 18 aprilie 2012, devenind părinți pentru prima dată pe 15 august 2012. Trei ani mai târziu se năștea și fiica cea mică a cuplului, Rosa Alexandra. În data de 2 noimebrie a acestui an, Pepe anunța pe Youtube faptul că soția sa i-a cerut divorțul, arată click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe