Pepe, declaraţie şoc despre Oana Zăvoranu. De ce o consideră “cea mai mare greşeală”: “Ce a fost în capul meu?”

Iancu Andreea 04.06.2021, 14:40
Pepe, declaraţie şoc despre Oana Zăvoranu. De ce o consideră “cea mai mare greşeală”: “Ce a fost în capul meu?”

În urmă cu 11 ani, povestea de dragoste care îi unea pe Pepe și Oana Zăvoranu se încheia într-un mod mai puțin plăcut, după ce cuplul divorța cu un scandal monstru. Acuzații și vorbe dure s-au spus la acel moment, până când lucrurile s-au liniștit între ei. Recent, Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri despre acea etapă a vieții sale, motiv pentru care și Pepe a ales să facă o declarație șocantă despre fosta sa soție. Artistul mărturisește că relația cu “Querida” a reprezentat cea mai mare greșeală din viață.

Ce declarație șoc a făcut Pepe despre Oana Zăvoranu. Adevărul despre divorțul celor doi

Oana Zăvoranu făcea mai multe mărturisiri despre divorțul de Pepe, în urmă cu câteva zile, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, însă recent, latino lover-ul a decis să facă o declarație șoc despre mariajul cu fosta sa soție. Acesta a fost și el invitat la un podcast, al lui Damian Drăghici, acolo unde a dezvăluit care este opinia sa despre Oana Zăvoranu, dar și despre căsnicia trăită alături de brunetă. Fostul soț al Ralucăi Pascu a apreciat mariajul cu fosta sa soție, alături de care are două fiice, însă recunoaște ca fiind cea mai mai greșeală din viața sa căsnicia cu Oana. În plus, artistul susține că scandalurile pe care le stârnește diva vin din frustrările cu care se confruntă.

Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. căsnicia cu Oana Zăvoranu). Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustrare, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok, a declarat Pepe în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Pepe, declarație șoc despre mariajul cu Oana Zăvoranu
Pepe a vorbit despre viața sa amoroasă la podcastul lui Damian Drăghici

“Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred”

Deși regretă într-o anumită măsură relația sa cu Oana Zăvoranu, Pepe consideră că experiența acestui mariaj l-a ajutat să învețe din greșeli. Pe de altă parte, artistul nu își dorește să mai aibă de a face cu vedeta, al cărui nume evită mereu să îl pronunțe pentru a nu îi da satisfacție sau subiecte noi de discuție.

Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor, a mai spus latino lover-ul.

Urmăriți Impact.ro și pe