Pepe dă cărțile pe față în cazul de divorț. ”Să vedem cum reacționează fetițele când apare un nou tati”

Ioana Bucur 06.02.2021, 14:55
Pepe dă cărțile pe față în cazul de divorț. ”Să vedem cum reacționează fetițele când apare un nou tati”

Pepe dă cărțile pe față în cazul divorțului de Raluca Pastramă. Artistul vorbit pentru prima oară despre felul în care fetițele sale suportă schimbarea totală din viața lor.

Pepe dă cărțile pe față. Ce spune despre relația pe care o are acum cu Raluca Pastramă

De aproape cinci luni, viața lui Pepe s-a schimbat total. Puțini ar fi bănuit că povestea de dragoste dintre el și Raluca Pastramă s-ar încheia într-un divorț. Informațiile apărute în presă vorbesc despre infidelitate. Trădat de femeia alături de care spera să își petreacă tot restul vieții, artistul nici nu mai vrea să audă de împăcare.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nicio formă, că relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

„Să vedem cum reacționează fetițele când apare un nou tati”

Pepe a dezvăluit că a fost surprins de reacția celor două fetițe ale sale. Nu se aștepta să fie atât de înțelegătoare, cu toate că își dă seama că nu este o situație ce le este total străină, având colegi la școală care au părinții divorțati.

„Mami nu mai doarme cu tati. Ele erau obișnuite, pentru că au colegi la școală în aceeași situație. Au înțeles din prima. Lor le place că au două cadouri, două vacanțe. Sunt mai cuminți când stau cu mine. Să nu surprindă pe nimeni dacă mă văd cu altcineva sau pe ea cu altcineva de mână. Să vedem cum vor reacționa când va apărea un nou tati sau o nouă mami”, a mai spus Pepe.

Maria și Rosa vor locui în casa din Pipera alături de Pepe, acolo unde au crescut
Pepe și fiicele sale, Maria și Rosa

O nouă relație sentimentală, după despărțirea de Raluca Pastramă

Tot la Antena Stars, Pepe a făcut o declarație ce a lăsat loc interpretărilor: „Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine va apărea, eu sau ea, cu cineva de mână”. Nu este prima oară când Pepe dă cărțile pe față despre divorțul de Raluca Pastramă. Într-un interviu pentru revista VIVA!, artistul a spus că pe plan personal, lucrurile s-au așezat „exact așa cum ne-am propus de la început, așa suntem în momentul ăsta” și că a înțeles și a respectat decizia Ralucăi, de la bun început. Acum, singurul lucru care contează este fericirea celor două fetițe.

„Sunt om matur, am înţeles, am discutat ca oamenii maturi, am realizat că e mai bine aşa pentru noi. Să sperăm că o să fie şi pentru copii mai bine şi atât”, a spus Pepe pentru sursa citată.

Mai mult, pare pregătit să își găsească fericirea din nou, alături de o altă femeie.

„Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă. Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect”, a spus Pepe, pentru VIVA!.