Scandal uriaș între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău. Ce acuzații dure îi aduce fosta sa soție

Andreea Bisinicu 29.12.2020, 17:17
Scandal uriaș între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău. Ce acuzații dure îi aduce fosta sa soție

Scandal uriaș între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău. Ce acuzații dure îi aduce fosta sa soție. Divorțul scandalos dintre cei doi este departe de a se fi terminat, iar acum cei doi se bat pe custodia celor doi băieței pe care îi au împreună. Fosta solistă de la trupa Sexxy este disperată. Ce se va întâmpla acum cu programul de vizite al copiilor și până unde este dispusă artista să meargă.

Ce acuzații dure îi aduce Claudia Pătrășcanu fostului ei soț

Ce acuzații dure îi aduce Claudia Pătrașcanu fostului ei soț. Atunci când apele păreau că s-ar fi liniștit, un nou scandal izbucnește între brunetă și fiul baronului PSD Niculae Bădălău. Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj detaliat pe pagina ei oficială de Facebook în care aduce acuzații dure la adresa fostului ei soț. Artista susține că tatăl copiilor săi a încercat în mod fraudulos să modifice sentința pronunțată de Judecătoria Bolintin-Vale, printr-un artificiu procedural, folosindu-se de influențele locale pe care tatal său le are în județul Giurgiu, deși stabiliseră deja programul de vizitare a copiilor.

„În data de 23.12.2020, Gabi Bădălău depune o cerere de lămurire a hotărârii pe care judecătoria Bolintin-Vale a pronunțat-o și care îi acordă dreptul de a avea legături personale cu minorii din 31 decembrie ora 10.00, până în ziua de 3 ianuarie a anului următor, ora 18.00. În dimineața de 29.12.2020, deși mi-am asigurat reprezentarea la ora 9.00, așa cum mi se comunicase, la sediul judecătoriei NU erau prezenți nici grefiera-șefă, care ma citase, nici grefierul de sedință, nici măcar judecatorul, iar într-un mod inexplicabil, dosarul care aparea cu ora 9.00, figura acum cu ora 12. Încercând să contactez persoana care m-a citat telefonic, mi s-a comunicat, de catre presedintele instantei (cred, singurul prezent, la acea ora, in instanta), ca citarea apare in doasar pentru ora 12, nu pentru ora 9, iar cand am aratat print screenul cu ora 9.00, aceasta a incremenit, iar judecatorul investit a comunicat superficiar “sa fac ce consider”. Practic, cu ajutorul influențelor locale pe care socrul meu, Niculae Badalau, le are la nivelul județului Giurgiu, acesta convinge personalul instanței să îi programeze dosarul fiului său după bunul plac, în încercarea de a modifica sentința pe care deja o are, deși eu nu i-am îngrădit niciodată accesul la copii…”este mesajul Claudiei Pătrășcanu de pe Facebook.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau se lupta prin tribunale de un an si jumatate pentru finalizarea divortului si custodia copiilor
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau se lupta prin tribunale de un an si jumatate pentru finalizarea divortului si custodia copiilor

Ce îi reproșează Claudia de la Sexxy fostului ei soț

Ce acuzații dure îi aduce Claudia Pătrașcanu fostului ei soț. Divorțul scandalos dintre artistă și Gabi Bădălău este departe de a se fi terminat. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei și relațiilor dintre ei, iar acum singurul lucru pe care cei doi foști soți îl mai au în comun este creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, Nicholas și Gabriel. De un an și patru luni, cântăreața trăiește un coșmar din care speră, din minut în minut, să se trezească. Artista și-a acuzat soțul de violență domestică și se luptă prin tribunale pentru a câștiga custodia completă a celor doi băieți.

„De ce atâta răutate și neliniște pentru mine și pentru copiii tăi, Gabi Bădălău? Apari la tv și spui că nu-ți permit să vezi copii când dovezile sunt destul de concrete. De Moș Nicolae sau de Crăciun le-ai promis copiilor că vii să le aduci o jucărie….. nu s-a întâmplat și știi bine de ce, cu banii crezi ca poți cumpara pe oricine și orice… s-a întâmplat să fiu chemată în perioada acestor sărbători până la Bolintin-Vale, să mă luați de lângă copii și bucuria lor în preajma Sărbătorilor, doar pentru a continua să ne faceți rău și doar pentru ca aveți multe cunoștințe și că nu interesează pe nimeni că în toată ecuația asta este vorba despre doi copii care merită liniște și bucurie, mai ales în această perioadă importantă pentru ei. Eu v-am spus că nu mă voi lăsa, până nu voi aduce toate dovezile și să arăt ce se întâmplă în această țară…. iar dacă înțelegere din partea acestei familii nu există și sunt fără scrupule, atunci voi merge până în pânzele albe pentru liniștea copiilor și pentru a creste lângă mama lor așa cum este normal și lăsat de Dumnezeu cu educație și respect!” a scris Claudia Pătrășcanu pe contul ei de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe