Claudia Pătrășcanu a dat tot afară din casă și a dezvăluit secretele familiei Bădălău. Toate implică cămătărie și droguri (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 16:30
Claudia Pătrășcanu a dat tot afară din casă și a dezvăluit secretele familiei Bădălău. Toate implică cămătărie și droguri (Exclusiv)

Claudia Pătrășcanu a dat tot afară din casă și a dezvăluit secretele familiei Bădălău. Toate implică cămătărie și droguri. Prin ce momente cumplite a trecut artista cu fostul ei soț. Ce acuzații îi aduce frumoasa brunetă tatălui copiilor săi.

Claudia Pătrășcanu a dat tot afară din casă și a dezvăluit secretele familiei Bădălău

S-au văzut, s-au plăcut și s-au iubit. După ce s-au căsătorit, dragostea a început să se stingă, încet-încet, iar de un an și patru luni Claudia Pătrășcanu trăiește un coșmar din care speră, din tot sufletul, să se trezească în curând. Fosta componentă a trupei Sexxy își acuză fostul soț de violență domestică. Bruneta este căsătorită cu Gabi Bădălău, fiul baronului PSD Niculae Bădălău, cel care i-a dăruit doi băieți.

Claudia Pătrășcanu duce o luptă grea cu tribunalele din București pentru a obține custodia totală a celor doi fii, Nicholas și Gabriel. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de soțul ei și, mai mult, se pare că familia Bădălău ar avea afaceri necurate, care se învârt în jurul drogurilor și a cămătăriei. Jumătatea brunetă a trupei Sexxy a mărturisit că însuși Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei, ar consuma substanțe interzise.

„Cu divorțul mă aflu în același stadiu. Ne judecăm de un an și 4 luni, uneori „soțul” amână motivând că este bolnav sau că “„martorii” sunt bolnavi. Mi se pare exagerat să stai numai prin Instanțe ca să poți divorța, cât despre familia soțului și ceea ce urmăresc ei sunt convinsă că nu au nicio șansă să mă despartă de copii, atâta timp cât fiul lor refuză să facă un test antidrog nici pentru toți banii din lume. Eu sunt cea mai în măsură să-i cresc pe copii și să le dau educația potrivită pentru un viitor bun. Trăiesc, sunt sănătoasă, sunt pe picioarele mele din toate punctele de vedere, am casa mea, sunt o mamă impecabilă, am fost o soție impecabilă. Nicio instanță din lumea aceasta, în aceste condiții enumerate mai sus, nu poate lua copiii de lângă mamă. Copiii fără mamă cresc cu traume și doar la acest lucru se pot gândi atât familia cât și cei care se ocupă de acest caz!” a declarat Claudia Pătrășcanu pentru playtech.ro.

Claudia Patrascanu si cei doi fii ai sai, Nicholas si Gabriel
Claudia Patrascanu si cei doi fii ai sai, Nicholas si Gabriel

Claudia Pătrășcanu fost agresată de Gabi Bădălău, de față cu fiii ei

Calvarul nu se oprește aici pentru faimoasa artistă. Bruneta susține că a fost victima violenței domestice, mai mult, soțul ei ar fi agresat-o de față cu cei doi copii ai lor, care au fost speriați de caracterul violent al tatălui lor. Claudia Pătrășcanu le-a spus celor de la playtech.ro că primește amenințări din partea familiei Bădălău chiar și acum. Ceea ce este și mai șocant este că fiul politicianului Niculae Bădălău consumă substanțe interzise și s-a prezentat în preajma fiilor săi, în numeroase ocazii, când era sub efectul euforic al stupefiantelor.

„Da, am fost agresată, copiii erau de față și plângeau să mă lase pentru ca erau speriați, a sărit să dea în mine, adresându-mi injurii, urlând, tremura, dar am strigat la mama mea care era în bucătărie, jos și m-a scos din mâinile lui. A spart două uși sub privirea copiilor noștri. A fost ceva îngrozitor. De aceea insist cu disperare, repet, să se ia măsuri pentru că în momentul în care consumă acele substanțe nu mai știe ce face. Mereu stau cu grijă și sunt cu inima cât un purice când copiii merg la el știind tot ce se întâmpla cu el. A venit de câteva ori și a luat copiii de la Constanța sub influența substanțelor, atât el cât și șoferul cu care locuiește și în aceeași casă, uneori. Am încercat să respect sentința, dar pericolul la care sunt supuși doi minori observ că nu interesează pe nimeni. ”, a concluzionat artista pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI