Pentru cine a lăsat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Da, este un bărbat drăguț”

Rădulescu Valentin 25.05.2020, 19:23

Cei doi și-au spus de curând adio, lucru pe care l-au confirmat și surse din anturajul celor doi. Acum Bodi se pare că și-a găsit deja o nouă parteneră, afaceristul nu a stat pe gânduri, iar la ceva timp după ce a lăsat-o pe Bianca Drăgușanu, acesta a trăiește o poveste de dragoste cu altă femeie. Pentru cine a lăsat-o Alex Bodi pe Bianca?

Pentru cine a lăsat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Afaceristul musculos pare că deja a uitat-o pe Bianca Drăgușanu. După mai multe certuri și neînțelegeri cei doi și-au luat rămas bun, iar Alex Bodi s-a cuplat deja cu Daria Radionova. Rusoaica a confirmat recent pe rețelele de socializare că are o relație cu afaceristul. Cei doi au primit de astfel și mai multe comentarii frumoase din partea fanilor, iar la o postare a lui Bodi, noua iubită i-a lăsat un comentariu care a strâns peste 100 de aprecieri.

„Arăți minunat. Sper să ai o relație frumoasă cu Alex Bodi, e un tip atât de drăguț!”, au spus unul dintre fani, la care Daria a răspuns: „Mulțumesc! Da, este”

Pentru cine a lăsat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Da, este un bărbat drăguț”
Pentru cine a lăsat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Da, este un bărbat drăguț”

Motivul pentru care relația dintre Alex Bodi și Bianca a luat sfârșit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună punct relației. Totul a venit după ce au petrecut perioada de izolare împreună. Cei doi nu s-au înțeles și au realizat că nu sunt deloc compatibili. Pentru a confirma faptul că nu mai există nici o speranță, Bianca și Alex și-au șters de pe pagina de Instagram toate pozele făcute împreună, iar ulterior și-au dat și unfollow.

„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv‘”, a declarat o sursă din anturajul celor doi, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe