Cum arată Bianca Drăgușanu fără pic de machiaj. Vinde o imagine perfectă, dar asta este de fapt adevărata ei față! Foto

Redacția IMPACT / 24.05.2020, 08:47

Bianca Dragusanu a publicat mai multe fotografii în care apare complet nemachiată. Fanii au fost surprinși să o vadă într-o astfel de ipostază, deoarece s-au obișnuit cu ea perfectă. Drept urmare, vedeta a primit și foarte multe critici.

Cum arată Bianca Dragușanu nemachiată

Fosta iubită a lui Alex Bodi s-a afișat în fața fanilor nemachiată. Deși, are un ten frumos și luminos, diferența este una enormă și asta pentru că potrivit fanilor Bianca se afișează cu prea mult make-up.

Fotografia a fost făcută de fosta prezentatoare tv, seara înainte de culcare, după ce și-a făcut ritualul de demachiere și de îngrijire. Însă lumea este obișnuită cu aceea Bianca scoasă din cutie la toate evenimentele, cu părul, machiajul și hainele impecabile. De aceea în momentul în care a ales să se fotografieze 100% naturală discrepanța a fost una foarte mare.

bianca dragusanu, nemachiata, imagine
Cum arată Bianca Dragușanu nemachiată

În plus, vedeta a mai mărturisit că în timpul liber preferă să nu se machieze, pentru a oferi o pauză tenului. De asemeena, aceasta își vopsește de multe ori singură părul acasă și are un ritual strict de îngrijire.

„De cele mai multe ori îmi vopsesc părul acasă, pentru că nu am timp. În timpul liber, prefer să stau nemachiată, ca să las tenul să respire. De asemenea, atunci când mă machiez, niciodată nu adorm fară să mă demachiez, iar când stau la soare folosesc produse cu factor de protecție ridicat”, a marturisit Bianca Dragusanu.

În vârstă de 38 de ani, Bianca Drăgușanu se bucură din nou de statul de femeie singură după ce s-a despărțit din nou de Alex Bodi. Pe perioada izolării, cei doi au locuit împreună și toată lumea a crezut că lucrurile s-au aranjat între ei, însă imediat cum s-a terminat carantina blondina și-a făcut bagajale și a plecat din vila din Pipera a afaceristului.

Se pare că Alex Bodi ar fi revenit la vechile obiceiuri și ar fi înșelat-o și bătut-o din nou pe Bianca. Pe de altă parte și Bianca l-ar fi supărat pe Bodi deoare poza în ipostaze prea sexy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI