Pedeapsă dură pentru bărbatul din Cluj care şi-a ucis băieţelul de 8 ani

Elena Avramescu, Camelia Moldoveanu 24.05.2021, 16:29
Pedeapsă dură pentru bărbatul din Cluj care şi-a ucis băieţelul de 8 ani

Bărbatul din Cluj care şi-a ucis băieţelul de 8 ani. În iulie 2020, o tagedie a marcat Clujul, când un bărbat pe nume Takacs Gyorgy şi-a înjunghiat mortal fiul de opt ani. În prezent, acesta și-a aflat sentința dată de Tribunalul Cluj.

Bărbatul din Cluj care şi-a ucis băieţelul de 8 ani

Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, (…) la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, găsim notat în sentinţa de luni, 24 mai, a Tribunalului Cluj. Decizia nu este însă defintivă care poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Atunci când Takacs Gyorgy, bărbatul în vârstă de 46 de ani de profesie taximetrist, a fost prins, a fost dus la Urgenţe pentru a fi stabilizat, după ce s-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele. „Era de pe altă lume” – aşa a fost descrisă starea lui psihică de surse din rândul anchetatorilor.

Una dintre declarații care efectiv i-a șocat pe polișiști a fost cea în care băarbatul spunea că băiautl lui a vrut să fie ucis e propiul tată: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”.

Barbatul din Cluj care si-a ucis baietelul de 8 ani
Takacs Gyorgy

La scurt timp după, anchetatorii au aflat că Takacs Gyorgy se înţelegea extrem de bine cu fiul său. Se pare că trecuse recent printr-un divorţ de mama băiatului iar atunci se afla în faza în care trebuia făcut partajul. Copilul se afla la el în această perioadă, deoarece era în custodie comună. Surse din rândul anchetatorilor au arătat că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi fost răzbunarea pe fosta soţie, care își găsise un concubin, iar Takacs Gyorgy încă o mai avea sentimente pentru ea.

Mai multe surse din Poliţie au declarat în acele clipe pentru Adevărul că omul nu avea antecedente penale şi nu au fost plângeri cu privire la potenţiale acte de violenţă. Se pare că bărbatul ar fi purtat cadavrul băieţelului său timp de două zile pe bancheta din spate a maşinii, după cum a rezultat din raportul Institutului de Medicină Legală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...