Peste 100 de mii de euro, găsiți de Poliție îngropați într-o comună din Timiș. Ce căutau banii acolo

Stan Filon 20.05.2021, 20:39
Peste 100 de mii de euro, găsiți de Poliție îngropați într-o comună din Timiș. Ce căutau banii acolo

S-a dat alarma în județul Timiș, acolo un tânăr amorez a fugit cu banii iubitei sale! Tânărul a plecat de la concubina sa cu nu mai puțin de 170 de mii de euro, însă oamenii legii au fost informați de cele întâmplate și au ajuns la domiciliul acestuia.

Peste 100 de mii de euro, găsiți de Poliție îngropați într-o comună din Timiș

O femeie de 38 de ani din Lugoj, judeţul Timiş, a mers pe data de 14 mai la poliție, unde a reclamat faptul că a fost jefuită. Tânăra tocmai ce primise 170 de mii de euro de pe o moștenire, când a sesizat că aceștia lipsesc cu desăvârșire. Femeia l-a indicat drept suspect de furt pe fostul său iubit, mai tânăr cu 8 ani decât ea.

Cinci zile mai târziu, în urma probelor existente, polițiștii au stabilit că este posibil ca banii să fi fost ascunși în două locații din comuna Boldur, județul Timiș. Oamenii legii au mers la domiciliul bărbatului, însă acesta nu a fost de găsit. Polițiștii au căutat peste tot banii furați și au găsit o parte din ei. Hoțul a îngropat 100 de mii de euro în curtea casei sale, însă polițiștii i-au găsit destul de repede ascunzătoarea. Se pare că hoțul a luat restul de 70 de mii de euro și a fugit din țară.

Peste 100 de mii de euro, gasiti de Politie ingropati intr-o comuna din Timis
Peste 100 de mii de euro, gasiti de Politie ingropati intr-o comuna din Timis

Procurorii au făcut descinderi la două locații din comuna Boldur

”La data de 19 mai a.c, ca urmare a activităţilor întreprinse şi în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locaţii din comuna Boldur, judeţul Timiş. Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, poliţiştii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur.

În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi 110.300 de euro. La o locaţie au fost găsiţi 20.000 de euro, îngropaţi în curtea casei, iar, la a doua locaţie, au fost găsiţi 90.300 de euro, îngropaţi într-o anexă”, a anunţat Poliţia Timiş. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma hoţului, despre care au date că a părăsit deja țara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...