Din ce vrea să facă acum bani Victor Slav. Anunțul surprinzător al fostului soț al Biancăi Drăgușanu. ”Încep afacerea”

Redacția IMPACT 21.02.2021, 18:00
Din ce vrea să facă acum bani Victor Slav. Anunțul surprinzător al fostului soț al Biancăi Drăgușanu. ”Încep afacerea”

Victor Slav devine antreprenor, după ce a anunțat că va porni o afacere pe cont propriu.

Din ce vrea să facă acum bani Victor Slav

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a anunțat că, în urma asocierii cu un bun prieten, va deschide un bistro în centrul Capitalei. Locația va fi amenajată în curând, potrivit anunțului făcut de vedetă.

În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins„, a anunțat Victor Slav, la emisiunea Teo Show.

În urmă cu mai bine de cinci ani, Victor Slav a părăsit postul de televiziune PRO TV, după o colaborare de până la 14 ani. Deși zvonurile arătau că prezentatorul meteo ar fi fost dat afară din una dintre cele mai mari televiziuni românești, Victor Slav continuă să nege un eventual conflict.

De aproape un an, Victor Slav nu a mai pornit niciun proiect de televiziune și pare că s-a retras din industrie.

În prezent, fostul prezentator TV colaborează cu câteva brand-uri, iar prin publicitatea pe care le-o oferă, obține în jur de 2.000 de euro pe lună, potrivit libertate.ro. Pe când era activ în domeniu, acesta ar fi avut un salariu de 5.000 de euro lunar, potrivit aceleiași surse.

Se înțelege cu Bianca Drăgușanu

Proaspăt antreprenor, Victor Slav mai deține și calitatea de tată. Alături de Bianca Drăgușanu, de care a divorțat în 2014 și a căror relație s-a încheiat în 2018, Slav are o fetiță, Sofia. Potrivit foste soții, ei au rămas în relații bune și sunt în continuare prieteni.

Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului. Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, declara Bianca Drăgușanu, într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

 

Urmăriți Impact.ro și pe