Pe cine vede Larisa Iordache marele câștigător de la America Express. Au legat o prietenie specială în timpul competiției. „Mie îmi plac foarte mult, sunt foarte naturali”

Anca Manolica 03.02.2023, 00:03

Echipa formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar a fost prima pereche eliminată din reality-show-ul America Express. Culoarea vulturului a fost roșie, astfel că îndrăgitele gimnaste au fost nevoie să părăsească competiția, mai devreme decât oricine s-ar fi așteptat. Pe cine vede Larisa Iordache marele câștigător de la America Express. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playsport.

Larisa Iordache, despre câștigătorii de la America Express

Cele două nume mari ale gimnasticii românești, care au dus numele țării pe cele mai înalte culmi ale succesului, au decis să accepte provocarea vieții lor și să plece pe Drumul Aurului, la America Express. Din păcate, însă, nu au reușit să stea decât două săptămâni în competiție, pentru că la finalul Cursei pentru Ultima Șansă la care au participat vulturul a avut culoarea roșie.

Așadar, o eliminare neașteptată, care a uimit pe toată lumea, în contextul în care concurentele au avut un parcurs foarte bun în cele două etape. Din păcate, însă, au u fost nevoite să își ia la revedere de la celelalte echipe, pentru că drumul lor la America Express s-a terminat în Mexico City.

Larisa Iordache și Diana Bulimar
Larisa Iordache și Diana Bulimar

Citește și: Ce a pățit Larisa Iordache la filmările de la America Express. „Am avut securitatea după noi”

„Mie îmi plac foarte mult”

Multiplă medaliată europeană, mondială și olimpică, fosta mare sportivă a fost invitata de seamă a jurnalistului Playsport, Cătălin Mureșanu, într-o ediție eveniment a emisiunii „Dinamo 7/9”, unde a vorbit, printre altele, și despre experiența trăită în cadrul show-ului de la Antena 1, dar și despre potențiala echipă câștigătoare.

„E o întrebare grea pentru că noi chiar ne-am înțeles cu toți concurenții, dar în joc nu poți să apelezi la prietenii sau sentimente. (Eliminarea) nu am luat-o personal, a fost strategia jocului. Mie îmi plac foarte mult Puya și Melinda pentru că sunt cuplu și sunt foarte naturali.

Noi oricum ne-am întâlnit în cartier, suntem amândoi din Sălăjan. În plus, suntem compatibili la vorbă. Diana nu cred că are vreun preferat, nici eu nu am unul. Eu mi-aș dori să câștige cel mai bun, dar din păcate noi am ieșit.

Chiar îmi doresc să iasă câștigători oamenii care chiar se distrează, se simt bine, se concentrează pe misiuni și să fie plăcuți și oamenilor care se uită.”, a spus Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...