Ce a pățit Larisa Iordache la filmările de la America Express. „Am avut securitatea după noi”

Anca Manolica 23.01.2023, 13:16

Larisa Iordache și Diana Bulimar au acceptat provocarea America Express 2023, iar experiența lor pe „Drumul Aurului” nu a fost una deloc ușoară. Cele două gimnaste au făcut echipă în cadrul competiției și au făcut primele declarații despre pățaniile lor din aventura care se întinde pe teritoriul a trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia.

Ce a pățit Larisa Iordache în timpul filmărilor de la America Express

În noul sezon al emisiunii de la Antena 1, cele nouă echipe au pornit în forță pe Drumul Aurului. Un nou continent, situații inedite, adrenalină, nervi întinși la maxim și un efort fizic extrem, de toate acestea au parte din plin concurenții reality-show-ului.

Telespectatorii pot urmări în prezent parcursul celor nouă perechi de vedete, presărat cu cele mai surprinzătoare misiuni, de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

În cel de-al cincilea sezon al show-ului, Diana Bulimar și Larisa Iordache au decis să facă o echipă și să se aventureze pe tărâmul americo-latin. Deși au avut de traversat țări cu o rată a criminalității ridicată, o componentă ce a complicat și mai mult competiția, cele două gimnaste au spus că echipa „America Express” le-a făcut să se simtă în siguranță.

 „Știam că sunt zone mai periculoase, dar nu chiar atât de periculoase. În momentul în care am primit instructajul și am aflat că există răpiri, nu ne-a venit să credem. Ulterior am și intrat în casele localnicilor, care ne-au povestit aceste lucruri…”, a spus Diana Bulimar.

„Dar am știut că suntem în siguranță, pentru că am avut securitate după noi, iar Irina ne-a îndemnat mereu pe unde s-o luăm și pe unde nu și atunci ne-am simțit OK”, a declarat Larisa Iordache.

Larisa Iordache și Diana Bulimar
Larisa Iordache și Diana Bulimar

„Am avut și căderi nervoase”

Cele două coechipiere au recunoscut că au existat și momente mai tensionate între ele, având în vedere că au fost nevoite să își caute singure transport, cazare și mâncare pe parcursul celor 7000 de kilometri.

„Am stat și câte două ore în soare la autostop și da, am avut și căderi nervoase. Dar am avut și zile bune, în care a mers totul ca uns și am luat mașină după mașină”, a mai spus Diana Bulimar.

„Am crezut c-o să fie mult mai ușor, însă America Express ne-a surprins, pentru că sunt foarte multe misiuni care trebuie rezolvate foarte rapid. Și e destul de greu, pentru că nu știi ce va urma și atunci poți avea momente în care să te pierzi. Cred că am avut așteptări destul de mari de la noi, fără să știm despre ce e vorba, de fapt. Ne-a șocat această experiență. De la autostop la căutarea cazării și lipsa mâncării”, a completat și Larisa Iordache.

Citește și: Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...