Mesajul neașteptat trimis de Larisa Iordache și Diana Bulimar după eliminarea de la America Express. „Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă…”

Stan Filon 26.01.2023, 16:24

Larisa Iordache și Diana Bulimar au transmis un mesaj după ce au fost eliminate din celebra emisiune „America Express- Drumul Aurului”. Cele două foste gimnaste au fost nevoite să își încheie aventura în America, după ce au terminat pe ultimul loc cursa pentru ultima șansă.

Mesajul neașteptat trimis de Larisa Iordache și Diana Bulimar după eliminarea de la America Express

Emisiunea „America Express- Drumul Aurului” se pare că a fost una destul de dură pentru Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cele două eprezintă prima echipă care a fost eliminată de la emisiunea difuzată de Antena 1. Chiar dacă au rezistat destul de puțin, fotele gimnaste au ce povesti chiar și nepoților.

Imediat după ce au ajuns acasă, Larisa Iordache și Diana Bulimar au postat mesaje pe rețelele sociale despre ce a reprezentat emisiunea de la Antena 1 pentru ele. Au recunoscut că au râs, au plâns și au trecut prin foarte multe emoții în emisiunea care oferă un premiu de 30.000 de euro pentru cea mai rezistentă echipă.

Mesajul neasteptat trimis de Larisa Iordache si Diana Bulimar dupa eliminarea de la America Express
Mesajul neasteptat trimis de Larisa Iordache si Diana Bulimar dupa eliminarea de la America Express

„Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă”

„Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam”, a scris Larisa Iordache.

„A fost o adevărată aventură! Sunt lucruri pe care nu le poți simți si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite… Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi… Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut. V-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici”, a fost mesajul Dianei Bulimar.

Show-ul „America Express- Drumul Aurului” traversează peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Vedetele se întrec pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...