Pe Carmen Grebenișan o știi de la Asia Express, dar înainte arăta complet diferit. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fani

Rădulescu Valentin 20.05.2020, 16:09

Carmen Grebenișan este foarte cunoscută și apreciată mai ales după show-ul Asia Express. Însă de curând nimeni nu știa cum arăta blondina în tinerețe. Vedeta le-a dezvăluit fanilor cum se afișa în urmă cu câțiva ani, iar aceștia au rămas șocați. Blondina este de nerecunoscut!

Cum arăta Carmen Grebenișan, concurenta emisiunii Asia Express, în tinerețe? Fanii au rămas șocați

Blondina a devenit mult mai cunoscută și iubită după ce a apărut la faimoasa emisiune Asia Express alături de prietena ei, Alina Ceușan. Nu mulți cunosc detalii personale din viața ei, dar recent vedeta a ținut să le arate fanilor pe rețelele de socializare o fotografie mai veche, de acum 10 ani. Carmen Grebenișan este de nerecunoscut, și se observă faptul că a făcut un mare progres pentru a ajunge la frumusețea și corpul pe care le deține acum.

Deși acum Carmen întoarce privirile oricărui bărbat, fanii au observat că acesta are o evoluție uimitoare. Chiar dacă era mult mai tânără, vedeta știa și atunci să își potrivească ținutele și era în pas cu moda. Focoasa blondină se afla atunci într-o ședință foto de prin anul 2010, iar fanii au rămas uimiți de această prezență, deoarece Carmen obișnuiește să posteze pe Instagram fotografii cu ea în ipostaze incendiare și seducătoare.

Pe Carmen Grebenișan o știi de la Asia Express, dar înainte arăta complet diferit. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe faniPe Carmen Grebenișan o știi de la Asia Express, dar înainte arăta complet diferit. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fani
Pe Carmen Grebenișan o știi de la Asia Express, dar înainte arăta complet diferit. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fani

Carmen are un nou Iubit!

În urmă cu ceva vreme blondina a mărturisit în cadrul unei emisiunii că este din nou îndrăgostită. Vedeta a reușit din nou să iubească după ce s-a despărțit de fostul ei iubit, cu care era împreună pe timpul emisiunii Asia Express. Partenerul ei este mai mic de vârstă, dar asta nu o deranjează pe Carmen cu nimic.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a povestit Carmen Grebenișan în urmă cu ceva vreme la Neatza cu Răzvan și Dani.