Dezvăluiri în premieră făcute de Lora despre Asia Express. ”Multe nu s-au dat la TV. Am fost dezamăgită”

Diana Radu / 20.05.2020, 11:49
Dezvăluiri în premieră făcute de Lora despre Asia Express. ”Multe nu s-au dat la TV. Am fost dezamăgită”

Lora a dezvăluit în preimieră detalii din culisele emisiunii Asia Espress, de pe Antena 1. Reamintim că artista a participat în sezonul 1 la cel mai urmărit show TV alături de iubitul său Ionuț Ghenu. Deși, au trecut doi ani de atunci, artista își amintește cu precizie momentele dificile prin care a trecut.

Lora, despre experiența trăită la Asia Express

Fosta concurentă de la Asia Express a vorbit la Virgin Radio din Bali, acolo unde este blocată cu Ionuț Ghenu din cauza pandemiei. Lora a povestit ce a însemnat experiența Asia Express pentru ea și s-a arătat dezamăgită că nu s-a difuzat tot ce s-a filmat pe TV. Același lucru l-a susținut în repetate rânduri și Lia Bugner, concurentă a sezonului 3 Asia Express, dar și CRBL, concurent în sezonul 2 al emisiunii.

„Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express. Și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real”, a declarat Lora.

lora, ionut ghenu, asia express, sezonul 1, dezvaluiri
Lora, despre experiența trăită la Asia Express

Lora a povestit că ea cu coechipierul său Ionuț Ghenu nici măcar nu se opreau să mănânce sau să meargă la toaletă, doar pentru a avea un avantaj și pentru a câștiga probele pe care le aveau de îndeplinit. Însă, cântăreața spune că a avut parte și de momente mai puțin plăcute și că nu a avut parte de sprijinul colegilor.

„Crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor. Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită”, a mai spus Lora.

Fosta concurentă a mai declarat că și-ar fi dorit ca și relațiile de la Asia Express 1 să fie la fel de strânse ca cea dintre Bontea și Fodor, și Speak, participanții de la sezonul 3. Artista a fost dezamăgită de faptul că colegii ei de breaslă au vorbit-o de rău la interviuri și au ironizat starea sa de sănătate de multe ori când nu s-a simțit bine. Așa că pentru Lora experiența Asia Express a fost una „usturătoare”, recunoaște chiar ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI