Paulo Dybala este noul „împărat” de la AS Roma. A fost prezentat ca un star, iar în prima zi s-au vândut toate tricourile cu numele lui – VIDEO

Sorin Barbu 27.07.2022, 13:52
Paulo Dybala este noul „împărat” de la AS Roma. A fost prezentat ca un star, iar în prima zi s-au vândut toate tricourile cu numele lui – VIDEO

Paulo Dybala a fost prezentat la formația AS Roma cu mare fast, în fața a peste 10.000 de oameni. Argentinianul a fost convins să semneze contractul de Jose Mourinho și va câștiga șase milioane de euro pe an. În prima zi s-au vândut toate tricourile cu numele lui și a fost doborât recordul stabilit de Cristiano Ronaldo.

Spectacol grandios la prezentarea lui Paulo Dybala

Paulo Dybala a apărut pe scenă la ora 21.21 și va purta la AS Roma tricoul cu numărul 21. Nu l-a vrut pe cel cu 10 pentru că a considerat că este „prea greu”, după ce a fost purtat de legendarul Francesco Totti.

Transferul său a stârnit un interes uriaș printre fanii echipei antrenate de Jose Mourinho. Toate tricourile cu numele lui Dybala s-au vândut într-o zi și s-a depășit astfel un record stabilit de momentul în care Cristiano Ronaldo s-a transferat la Juventus, iar gruparea din Torino a vândut 520.000 de tricouri.

„Nu ne-am oprit nicio clipă. Nu am făcut decât să imprimăm tricouri cu Dybala. Am rămas fără cifre și litere. S-au făcut chiar și liste pentru următoare zi”, a spus reprezentatul unuia dintre magazinele clubului, citat de Corriere dello Sport.

Paulo Dybala a semnat cu AS Roma din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Juventus. Atacantul sud-american a fost prezentat într-o festivitate care s-a ținut în centrul orașului, în fața Palazzo della Civiltà Italiana, iluminat în culorile clubului, galben-roșu. 10.000 de fani l-au aclamat.

„Sunt foarte mândru să vă cunosc. Mereu mi-a fost greu să joc aici ca urmare a ce faceți voi. Acum vreau să intru pe Olimpico alături de voi. Va fi foarte frumos, dar și o responsabilitate mare”, a spus Dybala.

 

Pe străzile din Roma a apărut un desen uriaș cu starul argentinian și cu mesajul „San Paulo la Joya” (n.r- Sfântul Paulo Bijuteria). Fanii recunosc faptul că Jose Mourinho a avut o contribuție importantă la acest trasfer, reușind să aducă un jucător căruia Inter i-a oferit un contract mult mai mare.

Urmăriți Impact.ro și pe