Cristiano Ronaldo nu mai vrea la Juventus. Cu cine ar putea fi înlocuit jucătorul portughez

Andrei Cezar, Mirabela Năstase 25.08.2021, 10:28
Cristiano Ronaldo nu mai vrea la Juventus. Cu cine ar putea fi înlocuit jucătorul portughez

Sunt tot mai multe voci care spun că Ronaldo va pleca de la Juventus în această vară. Starul portughez a început noul sezon de Serie A din postura de rezervă. În deplasarea cu Udinese, terminată la egalitate 2-2, Ronaldo a intrat în minutul 60 al partidei și a reușit chiar să și înscrie, însă golul său a fost anulat pe motiv de offside. După meci, speculațiile privind plecarea sa de la clubul torinez s-au înmulțit.

Cristiano Ronaldo este aproape să se despartă de Juventus

Potrivit prestigioasei publicații L`equipe, CR7 ar putea ajunge până la finalul perioadei de mercato la Manchester City. ”Cetățenii” sunt în căutarea unui atacant după plecarea lui Sergio Aguero la Barcelona. Gabriel Jesus nu este nici el o variantă pentru echipa lui Pep Guardiola. Antrenorul spaniol nu este mulțumit de randamentul său, drept urmare Jesus nu reușește să prindă primul 11, deși este singurul atacant al campioanei Angliei.

Pentru cei de la City este însă prioritară aducerea lui Henry Kane de la Tottenham. Doar că londonezii nu doresc să renunțe la vedeta echipei preluate în această vară de portughezul Nuno Espirito Santo. Așa că rivala lui Manchester United și-a stabilit o nouă țintă: Cristiano Ronaldo.

Însă Juventus nu a primit până acum o ofertă oficială pentru starul portughez. Posibilitatea plecaării sale de la clubul din Torino este confirmată și de cunoscutul jurnalist sportiv Fabrizio Romano. Înainte de meciul dintre Juventus și Udinese, în care portughezul a fost rezevă, Romano a scris pe pagina sa de Twitter: ”A fost cererea lui Ronaldo de a rămâne pe bancă, deoarece Cristiano speră să găsească o nouă echipă în zilele următoare.”

Varianta ca Ronaldo să o părăsească pe Juventus în această vară a fost infirmată însă de antrenorul ”bianconerilor”, Massimiliaono Allegri.

„Cristiano nu a vrut niciodată să plece de la Juventus. Hai să clarificăm problema. Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână. S-a antrenat de fiecare dată așa cum trebuie și a fost mereu deschis”, a declarat Max Allegri, citat de CNN.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022, iar starul portughez a decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu ”Bătrâna doamnă”. Ceea ce înseamnă că în iarnă Ronaldo ar putea semna cu orice club din postura de liber de contract.

Cristiano Ronaldo nu mai vrea la Juventus. Cu cine ar putea fi înlocuit jucatorul portughez
Cristiano Ronaldo nu mai vrea la Juventus. Cu cine ar putea fi înlocuit jucatorul portughez

Cu cine ar putea fi înlocuit jucătorul portughez, la Juventus

Ținând cont de aceste aspecte, Juventus nu ar spune nu, totuși, unei oferte venite pe numele portughezului. Decât să îl piardă gratis în iarnă, mai bine ar obține acum o sumă frumoasă în schimbul său.

În presa din Italia au apărut deja trei nume de jucători care i-ar putea lua locul lui Cristiano în cazul în care căpitanul Portugaliei va fi vândut în zilele următoare.

Numele înaintate de jurnaliștii italieni sunt cele ale lui Gabriel Jesus, Anthony Martial și Mauro Icardi. Niciunul dintre cei trei nu își mai găsește locul la echipa de care aparține. Jesus nu este în grațiile lui Pep Guardiola și nu reușește să prindă primul 11 la Machester City. Martial este, de asemenea, rezervă de lux la Manchester United, mai ales după venirea pe Old Trafford a lui Jadon Sancho.

În privința lui Icardi, argentinianul face parte, la PSG, dintr-un lot de jucători extrem de valoroși și este greu de crezut că va prinde multe minute pe Parc de Princes.

De altfel, Icardi ar fi cea mai plauzibilă variantă pentru înlocuirea lui Ronaldo la Juventus. Argentinianul a mai evoluat în Serie A la marea rivală a juventinilor, Inter Milano. După despărțirea de nerazzuri, Juventus chiar l-a dorit pe atacantul de 28 de ani, însă în cele din urmă Icardi a ajuns la Paris Saint Germain.

Urmăriți Impact.ro și pe