Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Trucul minune care îți albește dinții rapid

Mihai Roșoiu / 21.10.2020, 17:03
Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Trucul minune care îți albește dinții rapid

Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Există un truc minune îți albește dinții în cel mai rapid mod cu putință. Pentru acest lucru aveți nevoie de puține lucruri. Toate ingredientele sunt în casele tuturor românilor.

Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată

O combinație absolut banală pe care oricine poate deveni cel mai mare aliat al persoanelor care vor să-și albească dinții. Un tratament perfect pentru dantura noastră poate fi preparat din cunoscutul bicarbonat de sodiu. Produsul chimic combinat cu pasta de dinți și apa oxigenată vă va ajuta pentru a obține niște dinți de o culoare perfectă.

Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată
Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată

De altfel, trucul este cunoscut inclusiv la nivel internațional. Una dintre celebritățile care folosesc bicarbonat de sodiu și apă oxigenată pentru albirea danturii este Julia Roberts.

Vedeta de la Hollywood a povestit că folosește bicarbonatul de sodiu în combinație cu apa oxigenată și pasta de dinți în fiecare zi. Julia Roberts a învățat acest truc de la bunicul său. Într-un interviu acordat presei mondene de peste Ocean, „Frumușica” a dezvăluit:

„Mă spăl în fiecare zi pe dinți cu bicarbonat de sodiu. Bunicul meu punea tone de bicarbonat pe periuța de dinți și nu a avut o carie toată viața”.

Cum se folosesc cele trei ingrediente minune

Pentru a obține rezultatele dorite bicarbonatul de sodiu și pasta de dinți trebuie combinate, iar la final gura trebuie clătită cu o cantitate mică de apă oxigenată.

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări, iar printre acestea regăsim și un aliat perfect pentru albirea dinților. Medicii stomatologi recomandă deseori folosirea apei de gură imediat după periajul zilnic al danturii. Ultimele cercetări arată că apa de gură are un efect benefic și în lupta contra coronavirusului.

Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată
Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată

Concluzia este simplă. Bicarbonatul de sodiu și apa oxigenată vă pot ajuta la o igienă orală perfectă, iar dinții vor fi mai albi ca niciodată.

Bicarbonatul de sodiu, un aliat ideal

Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu și apă oxigenată nu este singura combinație minune, care ne poate ajuta în anumite situații.

Bicarbonatul de sodiu (NaHCO3) este un compus chimic anorganic care face parte din categoria sărurilor. Denumirea științifică este hidrogenocarbonat de sodiu. Denumirea de bicarbonat de sodiu trebuie considerată o denumire uzuală, fără pretenții științifice.

Compusul chimic este un aliat de bază al curățeniei. Cunoscutul praf-minune este folosit pentru curățarea aragazelor, suprafețelor din bucătărie, cuptoarelor cu microunde etc. Petele de pe orice suprafață pot fi scoase de către bicarbonat, însă asta nu e tot.

De multe ori, produsul te ajută să desfunzi scurgerea chiuvetei, curăță tocătoarele, elimină pesticidele de pe fructe și legume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI