De ce să pui bicarbonat de sodiu la prăjituri. Trucul care transformă rețeta

Iancu Andreea / 13.10.2020, 18:12
De ce să pui bicarbonat de sodiu la prăjituri. Trucul care transformă rețeta

Orice gospodină știe că majoritatea prăjiturilor au nevoie de un truc pentru a putea fi demne de laudă la final. Pentru ca aluatul sau blaturile să iasă perfect, ai nevoie să adaugi în general bicarbonat de sodiu. Ingredientul te-ar putea ajuta să obții cele mai reușite prăjituri, dacă îl folosești în următoarea ta rețetă. Află de ce e bine să pui bicarbonat de sodiu la prăjituri.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în prăjiuri?

Cele mai pufoase prăjituri se fac folosind un truc pe care cele mai bune gospodine le învață de la primele experiențe în bucătărie: agenții de creștere. Dintre ei, cei mai des folosiți sunt bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Pentru mulți, diferențele dintre cei doi sunt necunoscute.

Citește mai multe pe stiridinlume.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI