Partea neștiută a PRO TV-ului. Câți angajați are, de fapt, televiziunea numărul 1 din România

Daria Petrescu, Mihai Ianoși 17.04.2021, 10:48
Partea neștiută a PRO TV-ului. Câți angajați are, de fapt, televiziunea numărul 1 din România

Pro TV este considerată televiziunea numărul 1 în România, iar prima transmisie a postului a avut loc în 1995, ora 19. Lansarea oficială a fost făcută cu știrile Pro TV prezentate de Andreea Esca. De altfel, vedeta se află încă la cârma postului de la lansare și până în prezent, fiind una dintre cela mai apreciate figuri de pe micile ecrane. Însă, există și o mică parte neștiută a Pro TV-ului. Câți angajați are, de fapt, televiziunea numărul 1 din România.

Câți angajați are Pro TV, televiziunea numărul 1 din România

Pro TV a adunat de-alungul anilor unele dintre cele mai apreciate vedete din Showbiz, multe dintre ele rămânând fidele postului, încă de la lansarea postului. De altfel, emisiunile prezentate în grila de programe au avut un succes răsunător, audiențele crescând de la un an la altul, spectaculos.

Emisiuni și seriale de succes la Pro TV, cu o audiență spectaculoasă

Pe lângă figurile cunoscute, pe care telespectatorii le văd aproape zilnic pe micile ecrane, sunt sute de angajați, care își desfășoara activitatea dincolo de camerele de filmat. În anul 2019, postul avea peste 880 de angajați, iar în anul 2020, cel mai probabil a depășit numărul de 900 de angajați, potrivit listafirme.ro.

Printre cele mai de succes emisiuni difuzate de postul Pro TV se numără „La Măruță”, „Vocea României”, „Românii au talent”, „Dansez pentru tine” și alte câteva. De asemenea, în topul celor mai urmărite seriale se află „Las Fierbinți”, care înregistează în fiecare sezon o audiență record. Serialul „Vlad” și Profu’ sunt de asemenea, unele dintre cele mai urmărite.

În ultimii ani, Pro TV-ul s-a menținut în top cu filme artistice și mai multe premiere, care de asemenea au ținut publicul cu ochii ațintiți pe cea mai importantă televiziune din România.

Lucruri mai puțin știute despre Pro TV

– A fost lansat la 1 decembrie 1995 și este deținut de compania PRO TV SRL

– PRO TV a fost în 2012 cel mai vizionat canal de televiziune din România. Atunci, postul a avut o cotă de piață medie de 16,8%.

– este un canal de televiziune privat comercial din România

Andreea Esca prezintă știrile la Pro Tv încă din 1995

– Începând cu 3 septembrie 1999 compania emite de asemenea un semnal propriu pentru Republica Moldova, sub marca PRO TV Chișinău. Aici se găsește Pro TV București (după o grilă proprie, diferită de cea românească)

– Prima transmisie a început la 1 decembrie 1995, la ora 19:00. Lansarea a fost prezentată de Andreea Esca, în cadrul.

– Pe 1 decembrie 2006 PRO TV a început să transmită experimental filme meciuri și alte emisiuni proprii în format HD

-în 2006 s-a creat un nou canal numit Pro TV HD

-Din 28 august 2017, canalul și-a schimbat radical logo-ul, renunțând astfel la cele trei linii care au fost în componența logo-urilor anterioare

– De asemenea, încă din 2014, ident-urile pentru reclame și promo au devenit mai diferite față de cele de la alte posturi, concentrându-se asupra vedetelor care apar în emisiunile postului.

-În timpul verii se folosesc ident-uri ce prezintă activități care se practică vara

-De asemenea, iarna se folosesc ident-uri ce prezintă lucruri și activități legate de sărbătorile de iarnă

-Pe data de 29 august 2014, PRO TV și-a lansat propriul serviciu de streaming, numit PRO TV Plus

 

Urmăriți Impact.ro și pe