O emisiune care a făcut furori la Pro TV, înlocuită. Ce show nou vor putea urmări telespectatorii

Cristian Cojocaru 10.04.2021, 12:07
O emisiune care a făcut furori la Pro TV, înlocuită. Ce show nou vor putea urmări telespectatorii

O celebră emisiune din grila de progam a Pro TV urmează a fi înlocuită din toamnă. Preselecțiile emisiunii deja au început iar aceasta ar putea avea doi prezentatori foarte populari. Cu privire la juriu, și aici există câteva persoane care ar putea juriza noua emisiune.

Emisiune înlocuită din grila Pro TV

Începând din această toamnă, în cadrul televiziunii Pro TV urmează a fi difuzată emisiunea ”SuperStar România”. Emisiunea are la bază formatul internațional al celebrei competiții muzicale ”Idol”. Pentru a o putea integra în grila de programe, ”SuperStar” va înlocui formatul ”Vocea României”. Mulți se întreabă cine va prezenta noua emisiune și cine va face parte din juriu.

Ei bine, ”SuperStar România” a început deja preselecțiile participanților, iar show-ul ar putea avea doi prezentatori foarte cunoscuți. Aceștia sunt Pavel Bartoș și Smiley, celebrul duo din cadrul aceluiași post de televiziune. Cu privire la juriul de la ”SuperStar România”, din acesta ar putea face parte Horia Brenciu, Cezar Ouatu, Mihai Petre, Inna sau Irina Rimes.

Majoritatea dintre aceștia au fost relocați idin proiectele ”Vocea României” și ”Masked Singer România”. Din echipa noii emisiuni ar putea face parte și fostul prezentator ”Masked Singer”, Jorge. Astfel, în acest an nu va mai apărea celelbra emisiune ”Vocea României”.

Pavel Bartos si Smiley ar putea fi prezentatorii noii emisiuni de la Pro TV
Pavel Bartos si Smiley ar putea fi prezentatorii noii emisiuni de la Pro TV

Orașele în care au început preselecțiile

Preselecțiile concurenților pentru noua emisiune au avut deja loc în Timișoara, Cluj și Craiova. Momentan nu a fost anunțat în ce va consta marele premiu, însă este posibil ca marele câștigător să își poată începe o carieră muzicală în cadrul unei case de producție de succes din țară. Este posibil ca talentele să fie remarcate și de către ceilalți artiști ai momentului și astfel concurenții să fie contactați pentru o colaborare  pentru piese noi, ceea ce ar reprezenta exact rampa de lansare pentru talentele ascunse.

Potrivit Click.ro, Pro TV a mai colaborat în trecut cu Global Records. Emisiunea ”SuperStar România” care urmează a fi difuzată în cadrul televiziunii Pro TV, are la bază formatul internațional ”Idol”. Emisiunea orginală a fost lansată în anul 2001 de către producătorul englez Simon Fuller alături de casa de producție Fremantle.

Competiția muzicală care în România va purta numele de ”SuperStar” a fost difuzată și în Statele Unite ale Americii în anul 2002m cunoscută sub numele de ”American Idol”. Din juriul emisiunii au făcut parte Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Harry Connick Jr., Luke Bryan, Katy Perry, Lionel Richie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI