Ovidiu Cuncea are soluția pentru evitarea măștii în pandemie. Acesta a dezvăluit metoda sa

Mihai Roșoiu 03.11.2020, 20:04
Ovidiu Cuncea are soluția pentru evitarea măștii în pandemie. Acesta a dezvăluit metoda sa

Ovidiu Cuncea a dispărut din prim-planul lumii mondene din România. Actorul devenit celebru grație aparițiilor sale din emisiunea „Lumea lu’ Gaiță” a preferat să facă un pas în spate. Celebritatea pare să fi fost mai degrabă o greutate pentru Ovidiu, care a decis să își pună ordine în viață. Mult mai apropiat de divinitate, el privește altfel lucrurile. Ovidiu Cuncea are soluția pentru evitarea măștii în pandemie. Sau cel puțin așa susține. O metodă, care implică mai mult partea spirituală a oamenilor și regăsirea de sine pentru fiecare dintre noi

Care este soluția lui Ovidiu Cuncea pentru evitarea măștii în pandemie

Soluția lui Ovidiu Cuncea pentru evitarea măștii în această perioadă de grele încercări e… tăcerea. O tăcere simbolică într-o lume în care aproape toți semenii noștri au ceva de spus. Nebunia care a cuprins planeta odată cu răspândirea coronavirusului l-a făcut pe Ovidiu să vadă altfel lucrurile. Credința în Dumnezeu l-a transformat mult pe efervescentul actor. De aceea, Cuncea crede că oamenii au toate șansele să descopere puterea divinității în astfel de momente:

E mult mai bine azi să fim rezervați. Rezervați în cuvinte și în gesturi. Nu știi niciodată ce reacții poți declanșa în cel de lângă tine și atunci e mai bine să taci. Sau să rostești cuvinte puține, asigurându-te că te-ai făcut bine înțeles”, crede fostul actor.

Credinta l-a salvat pe Ovidiu Cuncea
Credinta l-a salvat pe Ovidiu Cuncea

Ieșirea din viața publică l-a făcut pe Ovidiu Cuncea să descopere alte valori. Una dintre ele este aceea de a fi sincer și singur cu tine însuți în momente dificile. De curând, el a preferat să meargă pentru o perioadă scurtă de timp în Munții Bucegi. Acolo a găsit soluția: „Am stat și am respirat aer curat. Fără mască. E o soluție în aceste vremuri”, a spus artistul.

Îndemnurile lui Ovidiu Cuncea pentru români

După ce a trecut prin momente mai puțin fericite în viață, Ovidiu Cuncea a ales calea bisericii. A mers la mănăstire, unde a învățat să-l descopere pe Dumnezeu. A ales să meargă pe un alt drum decât cel al familiei sale. A divorțat de fosta soție, cu care a petrecut 20 de ani împreună și a fost sfințit ca diacon ortodox în Grecia. În biserică s-a refugiat atunci când pandemia a lovit necruțător lumea.

Diaconul Ovidiu Cuncea si IPS Daniel
Diaconul Ovidiu Cuncea si IPS Daniel

Dumnezeu i-a fost alături tot timpul și consideră că în momentul de față oamenii au ajuns într-un punct periculos al existenței lor:

”Ați observat cu toții, cred, ce reacții au, de multe ori, diversele postări de pe paginile de Facebook. De multe ori lumea nu înțelege sau nu știe să tacă sau măcar să fie mai rezervată. Așa iau naștere tot felul de episoade triste, ca să nu le numesc altfel”, a spus Ovidiu Cuncea pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe