Otniela de la Ferma Vedetelor are un hobby de pe vremea bunicii. ”Cine intră la mine în cameră…”

Otniela Sandu, de la Ferma Vedetelor, are un hobby cât se poate de atipic. Vedeta din emisiunea de pe PRO TV a dezvăluit chiar ea despre ce este vorba, considerând că preocuparea sa i-ar lăsa pe fani cu gura căscată. Mai mult, ar putea cu succes să facă o carieră doar dintr-o activitate de acest fel, care să îi suplimenteze veniturile.

Otniela de la Ferma Vedetelor are un hobby de pe vremea bunicii

Însă, blondina preferă să se și relaxeze, de aceea a păstrat mult timp un secret că știe să croiască piese vestimentare. Ba mai mult, cei care o cunosc pe Otniela sunt de părere că ar putea cu succes să aibă o carieră de designer. Vedeta din sezonul transmis în 2019 a emisiunii Ferma Vedetelor, de pe PRO TV, a fost remarcată datorită talentului său în a face față situațiilor limită. Telespectatorii au îndrăgit-o în ediția în care a participat alături de Claudia Pavel, Brigitte și Florin Pastramă, Cătălin Moroșanu sau Geanina Ilieș.

Otniela de la Ferma Vedetelor are un hobby de pe vremea bunicii Cine intră la mine în cameră

Otniela de la Ferma Vedetelor a dezvăluit că are un hobby foarte neobișnuit

Câtă vreme s-a aflat în ipostaza de concurentă și, respectiv, în fața camerelor de filmat, publicul a comparat-o adesea pe Otniela cu artista Shakira. Vedeta de la PRO TV știe să își croiască hainele de una singură și se bucură de acest talent din plin. Deși are un dressing imens, tânăra specializată și ca make-up artist a mărturisit că nu are o pasiune specială pentru shopping.

”Cine intră la mine în cameră…”

Vedeta este adepta culorilor, de aceea de la ea din dulap nu lipsesc articolele vestimentare de acest fel. Printre altele, în timpul liber, Otniela a povestit că își recondiționează din hainele mai vechi. Dar și că încă poartă anumite piese de îmbrăcăminte, achiziționate tocmai pe vremea liceului.

“Nu aș spune că sunt o împătimită a shopping-ului, cu toate că cine intră în camera mea zice: «Uau!». Pare cumva că fac shopping în fiecare zi, s-au strâns unele haine, am piese care sunt de 5-6, chiar 10 ani, le mai tai, le mai adaug ceva. Nu la toate piesele fac asta, dar am piese pe care le reciclez ca să zic așa. Cred că stilul ține foarte mult de personalitatea pe care o ai. Nu pot să spun că aș avea niste ingredinente, merg pe idea că trebuie să te simți bine. Dacă ai un tricou, nu știu, și îl porți cum trebuie să îl porți, îl desfaci, lași un umăr (n.r.: gol)… atitudinea aia schimbă tot! Poți să ai toate hainele, toate brandurile din lume, dacă nu te simți tu bine și nu știi să porți haina și te poartă haina pe tine, mi se pare că nu… De fapt, stilul ești tu, nu, haina. Nu îți face stilul haina (…)”, a dezvăluit Otniela Sandu, potrivit verdict.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI