Mihaela Rădulescu revine la PRO TV, dar nu la Ferma Vedetelor. Ce emisiune va prezenta vedeta

Ioana Nechifor / 28.08.2019, 15:19
Mihaela Rădulescu revine la PRO TV, dar nu la Ferma Vedetelor. Ce emisiune va prezenta vedeta

Mihaela Rădulescu își pregătește revenirea pe micul ecran! Ea se va regăsi în această toamnă printre vedetele PRO TV, însă noutatea pe care o va aduce publicului ține de emisiunea pe care o va prezenta. După ce a făcut parte din echipele producțiilor Românii au talent și Ferma Vedetelor, prezentatoarea a acceptat acum o nouă provocare.

Ce va prezenta Mihaela Rădulescu la PRO TV

Ultima dată, telespectatorii PRO TV au văzut-o pe Mihaela Rădulescu la cârma emisiunii Ferma Vedetelor. Potrivit informațiilor prezentate de okmagazine.ro, din toamnă, Mihaela Rădulescu va reveni la PRO TV, însă se va ocupa de o nouă emisiune.

Ea va prezenta MasterChef, celebrul show culinar, pe care postul tv îl va aduce din nou în fața telespectatorilor, însă sub o nouă formulă.

Anunțul nu a fost făcut încă oficial, însă reprezentanții PRO TV au vorbit despre producția care va fi inclusă în grila de toamnă.

MasterChef se va lansa la PRO TV, pe 9 septembrie, de la ora 22:30. Și continuă în primele patru zile ale săptămânii.  Așadar, de luni până joi, Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care visează să obțină șorțul MasterChef!

Mihaela Rădulescu a prezentat Ferma Vedetelor
Mihaela Rădulescu a prezentat Ferma Vedetelor

A prezentat sezonul 2 Ferma Vedetelor la PRO TV

Ultima dată, la PRO TV, Mihaela Rădulescu a prezentat Ferma Vedetelor. Sezonul 2 s-a bucurat din plin de audiențe bune și a stârnit numeroase comentarii prin prisma concurenților din reality show, pentru care s-au aflat și Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, care s-au căsătorit ulterior.

Întrebată despre viața la fermă, Mihaela Rădulescu a mărturisit că nu ar alege această opțiune.

Nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea 2 mâini stângi.

Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”, a spus vedeta, potrivit protv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI