Orașul din România care se face de râs de Sărbători. Ce a apărut pe străzi, localnicii nu știu dacă să râdă sau să plângă

Andrei Simion 21.11.2022, 16:16
Orașul din România care se face de râs de Sărbători. Ce a apărut pe străzi, localnicii nu știu dacă să râdă sau să plângă

Un oraș din România se face de râs de Sărbători. Localnicii au fost surprinși când au văzut ce a apărut pe străzi și nu știu dacă să râdă sau să plângă. O decorațiune atipică pentru perioada Crăciunului și a Revelionului a fost instalată chiar în fața Primăriei.

Ce oraș din România se face de râs de Sărbătorile de iarnă

Localnicii și vizitatorii acestui oraș au fost surprinși să vadă pe străzi mai multe decorațiuni atipice pentru Sărbătorile de iarnă, dintre care una chiar în fața Primăriei. Deși copiii din acest oraș s-au bucurat când le-au văzut, părinții și bunicii n-au fost la fel de încântați.

Mai exact, la Motru, Primăria a împodobit străzile pentru Sărbătorile de iarnă, dar pe lângă steluțe și Moși Crăciuni au instalat și decorațiuni în firmă de iepurași și ouă roșii pe care localnicii le-au mai văzut de Paște.

„Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șoric, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurașul probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă”, a fost reacția unui localnic.

„Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu ce să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu așa zic. A venit iepurașul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii” și „Iepuraș de Crăciun nu prea merge, dar asta e. Când am văzut iepurașul am zis Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paștele”, au spus alți localnici.

Orasul din Romania care se face de ras de Sarbatori
Decoratiuni din Motru, pentru Craciun si Revelion

Cum au reacționat angajații Primăriei după ce au realizat gafa

Atunci când și-au dat seama de gafa pe care au făcut-o, angajații Primăriei orașului Motru au scos unul dintre iepurași, dar acest gest a dat startul unui nou val de ironii din partea localnicilor amuzați de figurinele de Paști instalate printre decorațiunile de Crăciun.

„A dispărut. Cred că a plecat în pădure. Nu era momentul pentru iepuraș de sărbătorile de iarnă” și „A dispărut în dimineața asta. Chiar acum două ore, de când a dispărut. L-a furat Moș Crăciun, cred că da”, au spus localnicii.

Primarul orașului, despre decorațiunile atipice

Primarul orașului Motru este de părere că figurinele ar trebui să fie instalate, chiar dacă sunt ouă de Paști, astfel încât să se bucure copiii de acestea.

„Sunt niște figurine pe care le punem să se bucure copiii de ele, în loc să le ținem prăfuite prin magazie. Inclusiv cu ouăle de Paști. Nu dacă sunt neapărat ouă, sunt figurine”, a spus primarul din orașul Motru, Cosmin Morega.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe