Orașul din Italia unde cele mai frumoase fete sunt românce. Au câștigat titlul doi ani la rând

Stan Filon 14.12.2022, 15:45

Există un oraș în Italia unde cele mai frumoase femei sunt românce! Acest lucru a fost dovedit de ultimele rezultate obținute la concursul de frumusețe organizat pe plan local și unde româncele au fost încununate drept cele mai frumoase femei.

Orașul din Italia unde cele mai frumoase femei sunt românce

Așadar, româncele au cucerit un oraș din Italia, unde la ultimele două ediții ale concursului de miss au triumfat fete cu origini românești. Ultima româncă desemnată drept „cea mai frumoasă ” este Delia Pădure, în vârstă de doar 15 ani.

Tânăra de origine română s-a născut în orășelul italian Ferrara, în Emilia-Romagna, și a fost încununată drept „cea mai frumoasă” pe data de 9 decembrie, informează estense.com. Finala concursului de frumusețe „La + Bella di Ferrara” din 2022, eveniment ajuns la cea de-a 27-a ediție, a avut loc vineri, 9 decembrie, în Sala Estense.

Orasul din Italia unde cele mai frumoase femei sunt romance
Orasul din Italia unde cele mai frumoase femei sunt romance

Juriu numeros

Seara, prezentată de Franco Casoni, a început cu proiecția unui videoclip istoric și cultural realizat de profesorul Francesco Scafuri, care a ilustrat celor prezenți istoria și curiozitățile sălii Estense cu scurte prezentări din cartea „Ferrara never told”. Protagonistele competiției au defilat apoi pe scenă în rochii de seară și costume de baie, evidențiind frumusețea, echilibrul și eleganța, pe coregrafia realizată de Jana Barisova.

Juriul a fost format din: influencerul din Reggio, Brunella Bigoni, dansatorul Mattia Mantovani și mister Notte Rosa, realizatoarea de bijuterii Paola Benini, designerul de modă Carlo Porta, Alison Marchiò de la Generali, influencerul bolognez Veronica Bagnoli, avocatul Rita Gagliardi, actorul de teatru Mirko Cusinatti, editorul calendaristic Lorenzo Zanirato Malemodel, modelul Mirela Ghita, antreprenorul Lello Masnada și românca Mirela Sava miss Notte Rosa, câștigătoarea ultimei ediții Elisa Ferrari.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...