OPPO a reunit Generația de Aur la lansarea celui mai performant model de smartphone. Ilie Dumitrescu, ambasadorul companiei chineze în România

Paul Dobrescu 27.09.2022, 11:32
OPPO a reunit Generația de Aur la lansarea celui mai performant model de smartphone. Ilie Dumitrescu, ambasadorul companiei chineze în România

Generația de Aur se reunește destul de greu, puține sunt evenimentele la care ”greii” fotbalului românesc apar împreună, dar lansarea noului telefon OPPO Reno8 Pro i-a adunat laolaltă pe mulți dintre foștii componenți ai naționalei.

OPPO a reunit Generația de Aur

Reunirea Generației de Aur a avut loc luni după-amiază, cu câteva ore înainte de meciul România – Bosnia din Liga Națiunilor, când, în zona VIP de la Arena Națională, ambasadorul companiei chineze în România, Ilie Dumitrescu, i-a avut alături pe Hagi, Gh. Popescu, Stelea, Răducioiu și Lupescu.

Dintre cei mai tineri au sosit Raț, Dănciulescu, Fl. Bratu și Daniel Niculae. Dar și campioni din afara fotbalului: fosta scrimeră Ana Maria Popescu (Brânză), luptătorul Cătălin Moroșanu, ex-boxerul Mihai Leu.

OPPO a reunit Generatia de Aur
OPPO a reunit Generatia de Aur

De la Roland Garros și Wimbledon la Champions League

Cu toții au participat și au socializat la lansarea OPPO Reno8 Pro, cel mai performant smartphone al companiei chineze. Recent, OPPO a devenit partener oficial al Champions League pentru următoarele două sezoane (2022-2024), făcând trecerea spectaculoasă de la turneele de tenis de la Roland Garros și Wimbledon la fotbalul de clasă. Iar camera ultraperformantă a modelului Reno8 Pro vine să-i ajute pe fani să trăiască și să împărtășească la nivel de top experiențele din jurul celei mai importante competiții intercluburi.

Reno8 Pro are cel mai subțire design din familie (7,34 mm), este dotat cu un ecran AMOLED de 6.7 inch cu rată de refresh de 120Hz pentru o experiență fluidă, rezoluție FHD+ și un procesor MediaTek Dimensity 8100-Max (5nm), configurat cu 8 sau 12 GB RAM. De asemenea, dispune de o cameră frontală de 32 mpx și încă o cameră triplă, pe spate (50 mpx wide, 8 mpx ultra-wide, 2 mpx macro).

Procesorul performant MariSilicon X este brevetat de OPPO, oferind o calitate superioară a fotografiilor în condiții de lumină scăzută.

În plus, vine cu un sistem wi-fi 6 pentru conexiuni rapide la internet, difuzoare stereo, baterie de 4500 mAh, cu posibilitate de încărcare rapidă în numai 30 de minute și durată de viață dublă față de aparatele din industrie (suportă circa 1600 de cicluri de încărcare). Are preinstalat Android 12, iar clienții vor putea alege între două culori disponibile: negru sau verde.

OPPO a reunit Generatia de Aur
OPPO a reunit Generatia de Aur

Cât sport consumă românii pe telefon

OPPO a derulat recent și un studiu național despre consumul de sport pe smartphone-uri. Iar rezultatele au fost prezentate tot cu ocazia lansării modelului Reno8 Pro:

– 6 din 10 români se uită la fotbal pe telefonul mobil

– 35% dintre români au văzut în acest an peste 10 meciuri de fotbal pe smartphone

– o treime dintre respondenți folosește smartphone-ul pentru a urmări sport în direct chiar de 2-3 ori pe săptămână

– peste un sfert dintre cei chestionați petrec neîntrerupt între 1,5 și 2 ore pentru a urmări sport pe mobil și aproape 20% depășesc chiar două ore de consum, fără pauză.

OPPO este al treilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume, după Samsung și Apple, datorită vânzărilor masive din China și alte zone ale Asiei. Compania privește însă o extensie rapidă spre Vest, iar sportul a devenit locomotiva proiectelor de dezvoltare, cu implicare tot mai profundă în tenis, fotbal și cricket.

Acordul pentru Champions League reflectă și dinamica pieței globale de sponsorizare, firme chinezești precum Vivo, Alibaba și Hisense devenind în ultimii ani parteneri oficiali pentru FIFA, UEFA sau CIO.

Urmăriți Impact.ro și pe