Oferta de nerefuzat primită de Cosmin Contra. La ce echipă ar putea antrena românul

Nicu Stan, Mihai Cheleș 27.05.2021, 19:44
Oferta de nerefuzat primită de Cosmin Contra. La ce echipă ar putea antrena românul

Oferta de nerefuzat primită de Cosmin Contra. La ce echipă ar putea antrena românul, citiți în articolul de mai jos.

Cosmin Contra ar putea de lovitura. Ce club îl curtează pe fosul selecționer al lui Dinamo

Cosmin Contra a primit o ofertă de nerefuzat. Cosmin Contra, fostul selecționer al naționalei României se pregătește să revină pe bancă, după o pauză de 6 luni, timp în care a încercat să uite de necazurile din ”Ștefan cel Mare”. Acum, Cosmin Contra are o ofertă financiară care ar putea să-i rotunjească considerabil veniturile.

Jurnaliștii arabi nu s-au lăsat și au anunț că noul antrenor al echipei din Arabia Saudită, Al-Ittihad, este românul Cosmin Contra. Astfel, doi dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din Golf girează informația.

Clubul Al-Hilal ar putea fi antrenat de Cosmin Contra
Clubul Al-Hilal ar putea fi antrenat de Cosmin Contra

Arabii îl dau ca și antrenor al lui Al-Ittihad

”Cosmin Contra este următorul antrenor al celor de la Al-Ittihad. 100%”. De asemenea, Abdullah Fallatah a afirmat și el că sunt șanse extrem de mari ca fostul antrenor de la Dinamo să fie instalat la Al-Ittihad: ”Se va încheia un acord cu antrenorul român Cosmin Contra. Șansele sunt de 80%”, a scris Mohamed Al-Naami pe Twitter, potrivit playsport.ro.

Astfel, Cosmin Contra ar urma să îl înlocuiască pe antrenorul brazilian Fabio Carelli, care nu a reușit să cucerească titlul în Arabia Saudită. Și de data aceasta, cea mai bună formație a fost Al-Hilal. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Al-Ittihad este doar pe locul trei, la un punct de locul secund, ocupat de clubul Al Shabab.

Cosmin Contra nega plecarea lui în Arabia

Informațiile care-l aduc pe antrenorul român de Al-Ittihad au apărut în urmă cu ceva timp. Atunci, Cosmin Contra a negat orice discuție cu formația din Arabia Saudită.

”Nu este nimic adevărat. Nici măcar nu am avut discuții cu ei. Nu știu de unde a apărut informația. Vă spun sigur că nu am ajuns la niciun acord cu nimeni. E prima dată când aud de Al Ittihad”, a declarat Cosmin Contra.

Partea financiară ar fi foarte atractivă

Timpul a trecut și noi informații au apărut, oferta pentru Cosmin Contra fiind foarte mare de la Al-Ittihad. Conform informațiilor, antrenorul român este ademenit cu un salariu foarte mare, însă nu a luat o decizie în acest sens. Ar putea fi prima aventură a lui Cosmin Contra în Orientul Mijlociu.

Pe de altă parte, a mai rămas de disputat o singură etapă din campionatul Arabiei Saudite, iar clubul Al-Ittihad mai are șanse să prindă locul doi.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe